Prodej vily, Cagliari, Itálie, 50 m2 (ID: 1406361)

Cagliari, Itálie


7 956 620 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Otevřete dveře k světu křišťálově čisté vody a zlatých pláží na nádherném italském ostrově Sardinii! Objevte tento krásný a moderní resort v blízkosti historického města Cagliari. Každý domov v této oblasti vás zaujme svým jedinečným charakterem a kouzlem, s umístěním v klidné lokalitě obklopené krásou a kulturou jižní Sardinie. Nabízíme vám vily rozdílných dispozicí a velikosti od útulných dvoupokojových až po prostorné šestipokojové, všechny s úchvatným výhledem na moře díky jedinečné poloze na vrcholu kopce a obrovskou zahradou. Nechte se unést kouzlem Sardinie a prožijte pohodu a luxus v srdci Středozemního moře!

Proč tato nemovitost
• Resort se nachází na vrcholu kopce a poskytuje úchvatný panoramatický výhled na moře.
• 600 metrů od nejbližší pláže, několik minut od písečné pláže Mari Pintau.
• Skládá se z 37 řadových vil o různé dispozici – od útulných dvoupokojových vil až po prostorné šestipokojové vily.
• Rozlehlé vlastní zahrady o ploše až 1036 m2.
• Dokonalá rovnováha mezi klidem a blízkostí městského pohodlí.
• Vzdáleno jen několik kilometrů od pulzujícího hlavního města Sardinie Cagliari, plného kulturních zážitků, nákupů a zábavy.
• 25 km od letiště v Cagliari.
• Kupující neplatí realitní provizi!

Umístění
Resort se nachází v kopci na jižním pobřeží Sardinie pouhých 600 metrů od pláže a nedaleko od hlavního města ostrova Cagliari.

Cagliari
Okouzlující a elegantní Cagliari je hlavním městem ostrova Sardinie s kouzelnou atmosférou. Do historického centra bylo možné vstoupit pouze dvěma branami Torre San Pancrazio a Torre dell'Elefante, které po výstupu nabízejí úchvatné výhledy na město. Dále stojí za návštěvu i pevnost Bastione di Saint Remy a mnoho muzeí. Od městského ruchu si odpočinete na plážích Poetto či Marina Piccola.

Vily na prodej
Vily se 2 až 6 pokoji a rozlehlou zahradou.

Kontaktujte nás
Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti v Itálii.

Cena
7 956 620 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Cagliari, Itálie
ID
AU20566
Stavba
Panelová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
50 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
337 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Rejcha

Jan Rejcha

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky