Prodej rodinného domu, Praha - Hrdlořezy, Před mosty, 154 m2

Před mosty, Praha 9 - Hrdlořezy


15 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 73 868 Kč /měs.

(+ právní servis a odměna realitní kanceláře)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Líbilo by se Vám žít ve městě, a přesto být obklopeni přírodou? Hledáte klidný a nerušený zelený prostor, který je v dobře dostupné lokalitě hlavního města Prahy?

Pokud ano, tak pro vás mám jedinečnou příležitost koupě rodinného domu, v sousedství řeky Rokytky a přírodního parku Smetanka, v pražské části Hrdlořezy.

Dům je na pozemku s výměrou 349 m², o dispozici 6+2, sklepem a samostatnou garáží.

Vstupem do přízemí domu je pracovna, na kterou přes halu se schodištěm navazuje obývací prostor a jídelna s kuchyňským koutem. Z haly rovněž vstoupíte do koupelny s toaletou, technické místnosti a malého sklepa. Užitná plocha přízemí, včetně sklepa je skvělých 81 m².

Po schodišti do patra je prostorný pokoj s francouzskými okny a vstupem na balkón, dětský pokoj, ložnice a kuchyň, na kterou navazuje koupelna s toaletou. Užitná plocha prvního patra je téměř 73 m². Z centrálního schodiště je také vstup do půdního prostoru.

Novému majiteli je navíc k dispozici samostatná garáž a vytápěný skladový prostor, který navazuje na pravou část domu.

V domě jsou nové rozvody elektřiny, vody a odpadů. Tepelný komfort domu, zajišťuje opět zrekonstruovaný topný systém s kondenzačním plynovým kotlem a novými radiátory. Okna jsou plastová.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, VVŘ, kanalizace, elektřina a plyn.

Lokalita pražských Hrdlořez je dobře dostupná autobusovou dopravou ze zastávek Kolonie a Pod Táborem. Stanice metra Skalka a Palmovka jsou vzdálené 10 minut pohodlné jízdy. Celá tato čtvrť je řešena jako obytná zóna se zklidněným dopravním režimem zajišťující klidný pohyb i pobyt.

Cena
15 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ právní servis a odměna realitní kanceláře
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Před mosty, Praha 9 - Hrdlořezy
ID
D20246
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
154 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
154 m2
Plocha nemovitosti
349 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Kupka

David Kupka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky