Prodej rodinného domu, Česká Bříza, 310 m2

Česká Bříza


4 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 781 Kč /měs.

(Včetně veškerého právního servisu a provize pro RK.)


Regionální dodavatelé v České Bříze

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi rodinný dům se zahradou v malebné obci Česká Bříza, která se nachází 6 minut jízdou od okraje města Plzně. Součástí stavby domu je původní chlév a kolna, které nyní slouží jako úložný a skladovací prostor. Plocha parcely činí 1883 m² a na pozemku se dále nachází stodola a stáj, které slouží k užívání sousedovi na základě věcného břemeno k užívání a služebnosti stezky a to výlučně k jedné konkrétní osobě. Hlavní obytná část domu má příjemnou dispozici 3+kk s plochou 88 m², což poskytuje dostatečné pohodlí pro každodenní život. Dispozičně dům nabízí zádveří, předsíň, kuchyni s obývacím pokojem, dětský pokoj, ložnici s praktickou šatnou, koupelnu s vanou a toaletu. Ohřev vody zajišťuje bojler a v domě je již připravený plynový kotel, který může po zajištění připojení plynu sloužit následně k vytápění domu. V současné době je dům vytápěn krbovými kamny s výměníkem a teplovodními radiátory a dům má třífázový rozvod elektroinstalace, dále se na pozemku nachází vlastní kopaná studna s hloubkou 8 m a stářím z roku 1870. V roce 1960 byla provedena modernizace domu a následně od roku 2010 probíhala postupně celková rekonstrukce. Vstup na půdu je umožněn schodištěm z navazujícího chlévu a tento prostor je vhodný k vybudování další obytné části o ploše 155 m² se samostatným a odděleným vstupem, ideální také pro bydlení více generací nebo pro investiční záležitost k pronájmu.
V České Bříze se nachází kulturní dům, prodejna potravin, MŠ, knihovna, hostinec. V blízkosti obce stojí starý mlýn a bývalý pivovar podél místního potoka Třemošenka se rozkládá chatová osada s původním koupalištěm. V obci je vybudovaná plynofikační a kanalizační síť, vodovod je napojen na plzeňskou vodárnu. Dopravní spojení s okolními obcemi funguje v rámci integrované dopravy Plzeňského kraje. Nemovitost Vám vřele doporučujeme, jelikož splňuje veškeré potřebné požadavky k trvalému bydlení s vynikajícím prostorem zahrady a je ideální volbou nejen pro rodiny s dětmi. Pro více informací a termín prohlídek kontaktujte makléře. Budeme se na Vás těšit.

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně veškerého právního servisu a provize pro RK.
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Česká Bříza
ID
0376
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
310 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1883 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Švajcrová

Veronika Švajcrová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v České Bříze.

Podobné nabídky