Prodej bytu 3+1, Čeladná, 61 m2

Čeladná


4 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 304 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Čeladné

Popis

Představuji vám výjimečnou šanci vlastnit nádherný byt 3 + 1 v srdci Beskyd, přímo v Čeladné.
Tento byt je ve skvělém stavu, v osobním vlastnictví a je připravený k nastěhování či k výhodnému pronájmu.
S podlahovou plochou 61 m² a užitnou plochou 66 m² poskytuje tento byt dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Jeho promyšlená dispozice a moderní vybavení slibují pohodový život bez zbytečných starostí.
Byt je orientován na jih, což vám zaručí slunné prostory a krásný výhled na zelené beskydské kopce. A pokud máte rádi přírodu, hora Skalka je doslova na dosah – vystoupáte na ni za pouhých 30 minut.
Krátkodobý pronájem tohoto bytu je výhodnou investicí, která nabízí atraktivní návratnost a stabilní příjem. Čeladná je vyhledávanou lokalitou s výbornou dopravní dostupností a širokou nabídkou občanské vybavenosti, včetně obchodů, kaváren, cukráren, restaurací a wellness hotelů, což zvyšuje poptávku po nájmu.
Byt se nachází v bytovém domě na hranici Čeladné a Kunčic pod Ondřejníkem, kousek od Apartmánového domu Lara s možností využití wellness, bazénu, sauny a masáží. V blízkosti je také rozlehlý lesopark, který zve k procházkám.
Pokud toužíte po investici s potenciálem růstu nebo hledáte klidné bydlení v oblíbené lokalitě, neváhejte se na mě obrátit a domluvit si prohlídku.
Tato nemovitost je skutečně výjimečnou nabídkou. Jsem tu pro vás, abych vám poskytla veškeré informace a pomohla s rozhodnutím. Pro detaily nebo sjednání prohlídky mě prosím kontaktujte. Těším se na setkání s vámi.

Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Čeladná
ID
11671
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
66 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
956 m2
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
138 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tereza Cónová

Tereza Cónová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Čeladné.

Podobné nabídky