Prodej rodinného domu, Rychvald, Vléčná, 112 m2

Vléčná, Rychvald


3 350 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 965 Kč /měs.

(včetně provize, právního servisu a úschovy fin.prostředků)


Regionální dodavatelé v Rychvaldu

Popis

V zastoupení majitelů nabízíme k prodeji spoluvlastnický podíl ½ na rodinném domě a pozemky ve výlučném vlastnictví v obci Rychvald.
V rámci spoluvlastnického podílu na domě je vyčleněna bytová jednotka ve 2.NP, o dispozici 3+1 s balkonem, a užitnou plochou 112m², se samostatným vchodem a části garáže o výměře 16m², která je součástí 1.NP. Zastavěná plocha domu a nádvoří je 395m².
Přilehlé pozemky o výměře 1487m², které momentálně slouží jako zahrada a navazují přímo na obecní komunikaci, kde vedou všechny inženýrské sítě, jsou ve výlučném vlastnictví a lze na nich realizovat do budoucna výstavbu další nemovitosti.
Dům prošel částečnými úpravami mezi r.2008-2014 – plastová okna s izol.2-skly, předokenní rolety, nová střešní krytina, rozvody topení a topných těles, kamerový systém; v r.2021 kuchyňská linka vč. vestavných spotřebičů (sporák+varná deska, myčka, MV trouba), v r.2022 instalován nový plynový kotel zn.BAXI.
Vnitřní úpravy: omítky a výmalba, odklady a dlažba v koupelně, zařizovací předměty. Podlahy v obytných místnostech koberce, dlažba v koupelnách a toaletě, dřevěné lakované schodiště.
Stavba má smíšený základ a svislé konstrukce, vnitřní vyzdívky z cihel, dům je podsklepen. Stropy jsou kombinované, střecha sedlová s vikýřem s nosnou trámovou konstrukcí, krytina kanadský šindel a pozinkovaný plech, klempířské prvky pozinkovaný plech.
Na pozemku je umístěna zahradní pergola o výměře 38m², která momentálně slouží jako kryté stání pro auta.
Dům je napojen na vodovodní řad, elektřinu a plyn, zároveň má oddělený elektroměr a plynoměr pro obě jednotky. Vytápění je ústřední plynové.
Přístup k nemovitosti je po obecní komunikaci, občanská vybavenost (škola, školka, pošta, obchod s potravinami a další služby v centru města).
Dopravní dostupnost do měst: Ostrava 14min., Bohumín 7min., Orlová 8min., nájezd D1 EXIT 370 10min., blízké zastávky MHD, dále trasy cyklostezek Beskydy a Poodří.
Prohlídka nemovitosti je možná po dohodě. Zdarma zajistíme financování těchto nemovitostí.
Prodávající si vyhrazuje právo na volbu kupujícího podle jím zvolených kritérií.

Cena
3 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, právního servisu a úschovy fin.prostředků
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Vléčná, Rychvald
ID
0130-NP03288
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
112 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1487 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lukáš Dulava

Lukáš Dulava

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rychvaldu.

Podobné nabídky