Prodej rodinného domu, Krupka - Soběchleby, Náves, 190 m2

Náves, Soběchleby


2 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 867 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Krupce

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízím k prodeji prostorný rodinný patrový dům se zahradou. V klidné zástavbě rodinných domů na okraji obce, vše v ideálním dosahu.

Jedná se o 1/2 podílu zděného, částečně (35m) podsklepeného domu na zastavěné ploše 95 m v Soběchlebech. Užitná plocha domu je 190 m, celková plocha pozemku je 387 m z toho 169 m tvoří nádvoří s garáží a dílnou o velkosti 30 m a třemi kójemi o velikosti 10 m, dalších 123 m tvoří zahrada.

POZOR!!! vlastník DRUHÉ POLOVINY domu, svůj podíl nabízí také K PRODEJI !!! více informací po telefonu.

Dům je částečně zrekonstruovaný, v roce 2013 byla provedena rekonstrukce střechy, v roce 2018 byly vyměněné okna za plastové a v roce 2023 byl v domě připojen kotel na biomasu, s tím byl nově vyvložkován komín. Dále bylo provedeno zateplení podlahy v prostoru půdy, aby neunikalo teplo stropem v prvním patře. Odpad je sveden do jímky s přepadem do kanalizace. Ohřev vody je řešen kombinovaným ohřívačem (bojlerem) a vodovodní potrubí je převážně plastové.

V půdním prostoru je možné vybudovat podkrovní byt.

Nespornou výhodou domu je jeho umístění. Od centra města Teplice je vzdálený 4,5 Km, 2,5 Km od OC Olympia. Vzdálenost od Ústí nad Labem je 11 Km a na nájezd na dálnici vedoucí na Německo nebo Prahu se dostanete za 5 minut, vzdálenost činí 5,5 Km. Zastávka MHD od domu je ve vzdálenosti 300 m (směr Teplice/Ústí nad Labem).

Pokud máte zájem o tuto nemovitost a uvažujete o protiúčtu (byt, dům, zahrada, pozemek apod.), rádi zvážíme vaši nabídku. Dejte nám vědět, jak vám můžeme pomoci uskutečnit váš záměr.
Tato nemovitost je aktuálně neobývána, pro Váš klid a pohodlí se o financování postaráme. Pro více konkrétních informací nebo osobní prohlídku mě kontaktujte.
Jsem Vám k dispozici 7 dní v týdnu.

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Náves, Soběchleby
ID
MR12660
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
175 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
95 m2
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
264 m2
Plocha zahrady
123 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adrian Adámek

Adrian Adámek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krupce.

Podobné nabídky