Prodej bytu 2+kk, Planá, 55 m2 (ID: 1389500)

Planá


5 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 211 Kč /měs.

(včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Plané

Popis

Společnost Invest Gate Property Vám exkluzivně nabízí prodej bytové jednotky v Plané u Českých Budějovic.

Byt v osobním vlastnictví vznikne v aktuálně budovaném projektu rodinného domu s třemi bytovými jednotkami na jižním okraji obce Planá v rámci nově vznikajícího ZTV.

Bytová jednotka je dispozičně řešena jako 2+kk a má výměru 55 m2, k bytu náleží výlučné užívání zahrady a také dvou parkovacích míst.
Zdařilá dispozice bytu poskytne příjemnou ložnici, koupelnu se sprchovým koutem, samostatnou toaletu a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje se vstupuje na terasu zhotovené ze sibiřského modřínu a dále do zahrady, která je ve výlučném užívání a má celkovou výměru 292 m2. Dále vlastník bytu může využívat dvě parkovací stání v přední části pozemku za cenu 200.000 Kč.

Obec Planá leží v těsné blízkosti Českých Budějovic na levém břehu řeky Vltavy, podél které vede vyhledávaná cyklostezka spojující obec s centrem krajského města. V obci nalezneme bohaté sportovní a kulturní vyžití. Veškerá občanská vybavenost se nachází v Českých Budějovicích, kam se pohodlně můžeme dopravit autem nebo například městskou hromadnou dopravou.

Pro více informací o nemovitosti, jejím vybavení, ale i o případném financování koupě, mě neváhejte kontaktovat.

Cena
5 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Planá
ID
00036
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Pavel Vajgel

Ing. Pavel Vajgel

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Plané (okr. České Budějovice).

Podobné nabídky