Prodej pozemku pro bydlení, Čížová - Krašovice, 1889 m2

Čížová, Krašovice


1 590 Kč /za metr čtvereční
HYPOTÉKA od 8 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Čížové

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji pozemky v obci Krašovice vhodné pro výstavbu samostatně stojících rodinných domů.

Jedná se o tři nově vzniklé parcely se zcela totožnou výměrou 1889 m² v klidném místě obce. Pozemky jsou přístupné po asfaltové, obecní komunikaci. Elektřina je na hranici pozemku, obecní voda v komunikaci, odpad je nutné řešit vybudováním vlastní ČOV.

Přístup k pozemků je asfaltové komunikaci ve vlastnictví obce.

Cena
1 590 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Čížová, Krašovice
ID
J10095
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1889 m2
Odpad
ČOV pro celý objekt
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ilona Vazačová

Ilona Vazačová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Čížové.

Podobné nabídky