Prodej rodinného domu, Kravaře, Bolatická, 130 m2

Bolatická, Kravaře


4 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 399 Kč /měs.

(V domě je nájemník s nájmem do prosince 2024.)


Regionální dodavatelé v Kravařích

Popis

Nabízíme k prodeji nádherný rodinný dům o dispozici 6kk s užitnou plochou 240 m2, který se nachází v klidné části města Kravaře na ulici Bolatická. Momentálně je dům pronajatý spolehlivým nájemníkům až do prosince 2024. Pokud hledáte zajímavou investiční příležitost, nájemníci by rádi zůstali a platili nájemné i po tomto datu. Jedná se tak o skvělou možnost, jak získat stabilní příjem z pronájmu a zároveň vlastnit hodnotnou nemovitost.

Tento dům prošel menší rekonstrukcí, díky které získal novou krytinu, zateplení, plastová okna a nový sokl, částečně nová voda a elektřina, což zajišťuje nejen moderní vzhled, ale také úsporu energie.
V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj, moderní kuchyně s jídelnou, samostatný pokoj, vstupní hala, koupelna a WC. V prvním patře jsou pak situovány 4 průchozí pokoje, které poskytují dostatek soukromí pro všechny členy rodiny. Dům je částečně podsklepený a jeho dispozice je velmi praktická

Jednou z velkých předností tohoto domu je prostorná pergola s krbem, která poskytuje ideální místo pro rodinná setkání a posezení s přáteli. Představte si ty příjemné letní večery strávené v kruhu svých blízkých, s vůní opékaného masa a praskajícího ohně v krbu. Tento kouzelný koutek se jistě stane vaším oblíbeným místem pro relaxaci a odpočinek.

Samotný interiér domu je prostorný a světlý, s dispozicí 6kk, která uspokojí potřeby i větší rodiny. Každý člen domácnosti zde najde své soukromí a dostatek prostoru pro své aktivity. Užitná plocha 240 m2 nabízí nepřeberné možnosti pro zařízení a dekoraci podle vašeho vlastního vkusu.

Lokalita domu je skutečně výjimečná. Kravaře jsou městem s veškerou občanskou vybaveností, kde najdete školy, školky, obchody, restaurace a sportovní areály. Ulice Bolatická je klidná a tichá, obklopená zelení, což vytváří ideální prostředí pro rodinný život. Budete si užívat klidu a soukromí, a přitom budete mít vše potřebné na dosah ruky.

Pokud vás tento dům zaujal a chtěli byste se o něm dozvědět více informací nebo si domluvit prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni zodpovědět všechny vaše dotazy a pomoci vám s realizací vašeho snu o novém domově. Těšíme se na vaši zprávu!

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V domě je nájemník s nájmem do prosince 2024.
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Bolatická, Kravaře
ID
256
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
130 m2
Plocha nemovitosti
534 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zbyněk Kunz

Zbyněk Kunz

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kravařích (okr. Opava).

Podobné nabídky