Prodej rodinného domu, Libáň, Jičínská, 110 m2

Jičínská, Libáň


3 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 250 Kč /měs.

(cena včetně právního servisu, notářské úschovy kupní ceny a provize)


Regionální dodavatelé v Libáni

Popis

Prodej řadového rodinného domu v Libáni, okr. Jičín

Dům stojí v zástavbě rodinných domů na vlastním oploceném pozemku 119m2 v Jičínské ulici - nedaleko centra města. Za domem je malá zahrádka.
Dispozice domu je 4+1 s možností rozdělení domu na dvě samostatné bytové jednotky 2+1 v přízemí a 2+kk v patře. Dům je v dobrém stavu, průběžně udržován.
Orientační rozměry místností: v přízemí se nachází chodba 15m2 s dřevěným schodištěm do patra, obývací pokoj 17m2, koupelna 3m2 se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, bojler 200l, kuchyň 13m2, komora, pokoj 9m2. V patře je chodba se vstupem na slunnou terasu 10m2 s pěkným výhledem, dále jsou zde dva pokoje 19m2 a 15m2, koupelna 4,4m2, samostatné WC, úložný prostor 4m2, kde lze snadno vybudovat kuchyňský kout.
Dům je postaven ze smíšeného zdiva a je z 1/4 podsklepen, ve sklepě je kotel na tuhá paliva, nyní se nepoužívá. Střecha je sedlová, vlnitý eternit, na půdě je malý úložný prostor, přístupný z chodby v patře.
Podlahy jsou betonové, krytina dlažba a PVC. Okna jsou převážně plastová, v koupelně a v úložném prostoru jsou okna dřevěná.
Voda je z obecního vodovodu, odpad veden do obecní kanalizace (nová přípojka). Vytápění je ústřední plynové, plynový kotel je v přízemí na chodbě, v domě je funkční komín, možnost vytápění na tuhá paliva. Elektřina 230/380V.
Libáň se nachází 80 km od Prahy – Černý Most, 23 km od Mladé Boleslavi, 15 km od Jičína. V městě je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, lékař, obchody, pošta, bankomat, restaurace), autobusové spojení, zámek Staré Hrady. Libáň je vstupní brána do Českého ráje, nedaleko je zámek Dětenice. V místě je koupaliště, fotbalové hřiště, volejbalové a tenisové kurty, v okolí jsou pěkné lesy a rybníky. Ideální prostředí pro turistiku a cykloturistiku.
Ihned volné!

Cena
3 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně právního servisu, notářské úschovy kupní ceny a provize
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Jičínská, Libáň
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
119 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alena Vacková

Alena Vacková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Libáni.

Podobné nabídky