Prodej rodinného domu, Zbýšov, 209 m2 (ID: 1388178)

Zbýšov


3 350 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 965 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Zbýšově

Popis

Hledáte klidné a hezké místo pro Vaše bydlení ve vybavené obci a zároveň si chcete ponechat skvělou dostupnost města Brna?

Pak pro Vás máme v nabídce tento rodinný dům ve Zbýšově, který je v původním stavu a je určen k celkové rekonstrukci. Velkou výhodou je tedy možnost vybudování vysněného bydlení podle Vašich představ.

Dům nabízí možnost dvougeneračního bydlení a nemovitost lze rozšířit i do patra, tedy můžete využít potenciál naplno.

K domu náleží menší dvorek, což je skvělým benefitem, protože je na něj možnost příjezdu po obecní komunikaci z druhé strany, kde lze vybudovat například garáž pro pohodlný příjezd a zaparkování vašeho vozu.

Dům je napojený na elektřinu, obecní vodu, kanalizaci a plyn je možné připojit, aktuálně odpojen.

Obec nabízí veškerou občanskou vybavenost. K dispozici je pošta, školka i základní škola, potraviny, knihovna, hřiště, sokolovna, nedaleké koupaliště, obchod, hospoda.
Město Brno se nachází přibližně 30 minut jízdy autem.

Sjednejte si osobní prohlídku, rád Vás nemovitostí provedu, Tomáš Pohlodek.

Cena
3 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Zbýšov
ID
12111
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
209 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Pohlodek

Tomáš Pohlodek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zbýšově (okr. Brno-venkov).

Podobné nabídky