Prodej bytu 2+kk, Praha - Pitkovice, V Pitkovičkách, 39 m2 (ID: 1387728)

V Pitkovičkách, Praha 10, Pitkovice


4 679 228 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 300 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám moderní bytovou jednotku 2+kk o celkové výměře 39,1 m².

Tato bytová jednotka orientována na SV se nachází v 2. NP budovy, jejíž kolaudace je plánována na konec května 2024. Disponuje praktickým rozvržením zahrnující vstupní halu, kuchyň s obývacím pokojem, ložnici, koupelnu a oddělené WC. V přízemí domu je k dispozici úložný prostor pro kočárky a jízdní kola. Součástí nabídky je také možnost dokoupení garážového stání.

Topení je zajištěno plynovým kotlem, který je umístěn přímo v budově. Okna s trojitým izolačním sklem a vysoký standard izolace zaručují nízkou energetickou náročnost budovy (třída B), což se projeví v nízkých měsíčních nákladech na provoz ve výši přibližně 3 200 Kč, + elektřina. Podlahy budou plovoucí, koupelna a WC budou obloženy kvalitními obklady.

Pitkovice jsou vyhledávanou lokalitou s vynikající občanskou vybaveností. Široká škála obchodů a služeb je dostupná pouhých 5 minut jízdy autem v Čestlicích, kde najdete i vyhlášený Aquapalace. V blízkém okolí najdete také Průhonický park, Minizoo, nebo Hostivařskou přehradu a lesopark.

Dopravní spojení do centra Prahy trvá autem cca 25 minut,. Na metro C-Háje to je cca 10 min. MHD. Lokalita je ideálně napojena na dálnici D1 a pražský okruh.

Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají moderní a komfortní bydlení v klidné části Prahy či jako investiční příležitost.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás zdarma rádi vyřídíme za nejlepších podmínek na trhu.

Doporučuji prohlídku.

V případě zájmu mě kontaktujte.

Cena
4 679 228 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
V Pitkovičkách, Praha 10, Pitkovice
ID
LK147666
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
39 m2
Patro
2. z 2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Státní/obecní
Podlahová plocha
39 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adam Juda

Adam Juda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 10.

Podobné nabídky