Prodej pozemku pro bydlení, Březová-Oleško, 4997 m2

Březová-Oleško


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vč. provize)


Regionální dodavatelé v Březové

Úklidové služby

Popis

Sníte o bydlení v klidné a krásné přírodě, ale nechcete se vzdát výhod velkoměsta? Pak máme pro vás skvělou nabídku: exkluzivní stavební pozemek v Březové-Olešku u Vraného nad Vltavou (okr. Praha-Západ)!

Tento pozemek vám umožní postavit si váš vysněný rodinný dům na velkorysé ploše 4997 m2. Pozemek se nachází na samotném konci zástavby, kde budete mít klid a soukromí. A co je nejlepší: do Prahy na Smíchov se dostanete za 20 minut, na Zbraslav za 10 minut! Nebo si můžete užít pohodlnou jízdu vlakem, který vás do Prahy doveze za 15 minut z Vraného nad Vltavou.

Na pozemku máte k dispozici veškeré inženýrské sítě (elektřina, vodovod) i dvě vlastní studny. Navíc se můžete těšit na nádhernou přírodu v okolí Vltavy, která vám nabídne čisté životní prostředí a mnoho možností k rekreaci.

K pozemku je vydáno platné stavební povolení, je možné začít ihned stavět, případně projekt změnit. Na pozemku byla provedena částečná skrývka ornice a malý výkop na základy. Odpad bude řešen pomocí ČOV. Součástí pozemku je starý dům vhodný pro ubytování dělníků a materiálu potřebného ke stavbě, po ukončení stavby určený k demolici.
Intenzita využití stavebního pozemku je dle územního plánu obce do 30%.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a zavolejte nám ještě dnes! Nabízíme vám prohlídku zdarma a výhodné financování s pomocí našeho úvěrového specialisty.

Reality Stromšíková s.r.o. - vaše cesta k vysněnému bydlení.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Březová-Oleško
ID
714
Plocha nemovitosti
4997 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Gabriela Stromšíková, M.A.

Gabriela Stromšíková, M.A.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Březové.

Podobné nabídky