Prodej rodinného domu, Řevničov, Karlovarská, 200 m2

Karlovarská, Řevničov


4 250 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 254 Kč /měs.

(V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.)


Regionální dodavatelé v Řevničově

Úklidové služby

Popis

Nabízíme na prodej rodinný dům o celkové užitné ploše 200 m² v obci Řevničov. Dům se nachází v centru obce, je dispozičně uspořádán tak, že ho lze užívat jako dvougenerační dům nebo jako 3 samostatné bytové jednotky. V přízemí je průjezd, kde lze parkovat 2 vozidla. V přízemí domu k rekonstrukci jsou 2 velké a 1 menší místnost a koupelna s toaletou o celkovém rozměru 80 m².
V patře je 5 obývaných a vzájemně propojených místností o celkové výměře 120 m². Zařízená kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a druhá koupelna s rohovou vanou a WC. Patro lze bez stavebního zásahu rozdělit na 2 samostatné bytové jednotky s vlastním soc. zařízením. V patře nová plastová okna. Rozměrná půda vhodná pro obytnou vestavbu. K domu patří dvůr, zahrada, skleník, pergola, dílna a kůlny. Vytápění kamny na tuhá paliva, veřejný vodovod a kanalizace. Plynová přípojka. Veškerá občanská vybavenost v obci. Kladno a Rakovník 15 minut, Praha 25 minut autem po D6. Vhodný objekt jako investiční záměr.

Cena
4 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Karlovarská, Řevničov
ID
870176
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
506 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marie Brejaartova

Marie Brejaartova

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Řevničově.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky