Prodej rodinného domu, Horní Planá, 85 m2 (ID: 1385278)

Horní Planá, Zvonková


8 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 40 461 Kč /měs.

(Včetně kompletních právních a realitních služeb)


Regionální dodavatelé v Horní Plané

Popis

Ve výhradním zastoupení developera Vám představujeme k prodeji exkluzivní polovinu dvojdomu v žádané lokalitě Horní Planá, v katastrálním území Zvonková, a je situována v klidné a přírodně bohaté oblasti, která je ideální pro rodinné bydlení nebo jako investice pro budoucí pronájem.

Tento moderně koncipovaný dům je momentálně v zahajovací fázi výstavby, což vám umožní podílet se na finálním vzhledu interiérů podle vlastních představ. Datum nastěhování dle konkrétních požadavků klienta září 2024 - únor 2025

Nemovitost nabízí velkorysou užitnou plochu 85 m², která je rozdělena do dispozice 3+kk. Dům je ideální pro ty, kdo hledají komfort, soukromí a blízkost přírody. Součástí domu je také prostorná zahrada, která zve k relaxaci a odpočinku v příjemném prostředí.

Kompletní dodávka na klíč včetně výmalby, podlah, dveří, kuchyně a koupelen. Cena dále zahrnuje venkovní dlážděné plochy a finální terénní úpravy. Tepelné čerpadlo voda-vzduch. Za příplatek je možnost solárních panelů či další možnosti.

Lokalita Horní Planá je známa svou nádhernou přírodou a přítomností Lipenské přehrady, která nabízí široké možnosti vodních a sportovních aktivit během celého roku. V létě můžete využít klidu pro koupání, plavání, nebo se věnovat golfu na jednom z nejkrásnějších rakouských golfových hřišť. Zimní sezóna nabízí lyžování v nedalekém lyžařském areálu Hochficht nebo běžkování na perfektně upravených tratích na Šumavě. Lipenská přehrada v zimě zamrzá a poskytuje ideální podmínky pro bruslení.

V této lokalitě máte jistotu, že klid a kontakt s přírodou nebudou nikdy narušeny přemírou komerčních akcí ani novou zástavbou, což zaručuje zachování jedinečného genius loci místa. Všechny tyto aspekty spolu s moderním designem a kvalitou výstavby činí tuto nabídku ideální volbou pro život v harmonii s přírodou, ale s veškerým komfortem moderního bydlení.

Nechejte se okouzlit možností žít v místě, kde každý den můžete zažívat kouzlo nedotčené přírody a kde každý západ slunce nad hladinou přehrady přináší nezapomenutelné chvíle klidu a relaxace. Tato nemovitost představuje ideální příležitost pro ty, kteří touží po exkluzivním bydlení v souladu s přírodou. Nechte se inspirovat možností vlastnit domov, kde design splývá s přírodním prostředím a kde každá sezóna nabízí něco nového a vzrušujícího.

Zajistěte si prohlídku a přijďte se přesvědčit na vlastní oči o jedinečnosti této nabídky. Budujte svůj nový domov tam, kde životní styl a příroda jdou ruku v ruce.

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně kompletních právních a realitních služeb
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Horní Planá, Zvonková
ID
HZ147659
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
85 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Samota
Plocha budovy
50 m2
Podlahová plocha
85 m2
Plocha nemovitosti
250 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jaroslav Gránský

Jaroslav Gránský

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horní Plané.

Podobné nabídky