Prodej rodinného domu, Luleč, 188 m2

Luleč


4 750 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 637 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Lulči

Popis

Rekonstruovaný dvoupodlažní rodinný dům velikosti 4+1 se zahradou a bazénem. Dům stojí obci Luleč okres Vyškov. Lokalita je několik kilometrů od dálnice D1, mezi Vyškovem (8 minut autem) a Brnem (20 minut autem).

Dispozice: Jedná se o polořadový dům s obytnou plochou 188 m2, zastavěná plocha je 119 m2. Dům má 4 pokoje, kuchyni a příslušenství. V přízemí domu je velký obývací pokoj s krbem, který je přístupný ze zahrady přes prosklenou zimní zahradu – verandu. Na obývací pokoj navazuje kuchyně a schodiště do horního patra. Ve druhém podlaží je rozměrná slunná chodba, ze které jsou dveře do tří pokojů.
K domu přiléhá okrasná a zelinářská zahrada. Na zahradě je pěkný bazén s filtrační technologií a polykarbonátovým krytem, objem cca 20 m3.Plocha celého pozemku je 388 m2. Dům stojí v klidné části obce a zahrada poskytuje soukromí.

Další informace: Jedná se o stavbu z r. 1750, kde proběhla zásadní rozsáhlá rekonstrukce v r. 2005 v rozsahu: podřezání a izolace stěn, nové podlahy, rozvody vody, topení a elektřiny, střecha, koupelna.
Dům je připojen na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci a rozvod plynu. Ústřední vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel. Na zahradě je podzemní nádrž na dešťovou vodu využitelná např. na závlahu.

V obci je občanská vybavenost, jako mateřská škola, knihovna, koupaliště U Libuše, několik restaurací, dětský lékař, pošta, železnice apod.

Výše uvedená cena je bez odměny RK, kterou hradí kupující a činí 4,5 % z ceny nemovitosti.

Cena
4 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Luleč
ID
89323
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
188 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
188 m2
Plocha nemovitosti
388 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Helán

Martin Helán

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lulči.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky