Prodej bytu 3+kk, Praha - Řepy, Na Fialce II, 111 m2

Na Fialce II, Praha, Řepy


15 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 72 439 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

K prodeji prostorný BYT s TERASOU, samostatnou GARÁŽÍ a PARKOVACÍM STÁNÍM, vhodný pro ty, kteří hledají moderní, komfortní a poklidné bydlení v klidné části Prahy 6 s možností relaxace na terase 14m2. Nízké měsíční poplatky za Energie a užívání.
Bytový dům je třípodlažní se třemi bytovým jednotkami. Je situovaný na konci ulice Na Fialce II ve velmi oblíbené lokalitě, která je svojí polohou velmi dobře dostupná do širšího centra města a na mezinárodní letiště Václava Havla. Mezinárodní škola ( Japonská ) v lokalitě.
Bytový projekt areálu Na Fialce řadových rodinných a bytových třípodlažních domů vznikal v letech 2002 - 2005, je situován do klidné lokality obklopené zelení s dobrou dopravní dostupností. Celá bytová lokace navazuje na Lesopark Řepy a Park na Fialce s umístěnou moderní rozhlednou .
Byt 3+KK + Terasa (125m2) se nachází ve II. nadzemním podlaží. Při vstupu do bytu se nachází vstupní hala, ze které vedou jednotlivé vstupy do pokojů, koupelny a na toaletu. Byt je vybavený kuchyňskou linkou, vestavěnými skříněmi. Terasa bytu směřuje na západní stranu, je velmi prostorná a má dva vstupy z obytných místností, poskytuje příjemný výhled do okolí . Velikou výhodou jsou velmi nízké náklady měsíčních poplatků za užívání bytu. Byt má vlastní plynové vytápění pomocí plynového kondenzačního kotle umístěného v bytu.
K bytu náleží samostatná prostorná garáž a parkovací místo pro druhé vozidlo před vlastní garáží.

Cena
15 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Na Fialce II, Praha, Řepy
ID
20241687
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
125 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
111 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Ústřední plynové
Doprava
Dálnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Roman Holota

Roman Holota

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 6.

Podobné nabídky