Prodej rodinného domu, Liberec, Franklinova, 202 m2

Franklinova, Liberec - Liberec XV-Starý Harcov


20 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 95 314 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte nadstandardní bydlení v bezpečném prostředí nedaleko liberecké přehrady? Líbí se Vám možnost vyjít z kuchyně na terasu s výhledem do lesa? Poslouchat zpěv ptáků, sbírat houby a borůvky za plotem? Sníte o velké zahradě, která je zároveň stavebním pozemkem, kde můžete v budoucnu nechat postavit další dům pro Vaše děti? Pokud právě toto očekáváte od svého bydlení, možná je nabídka určena právě Vám.

Nabízíme prodej novostavby z roku 2014, lokalita Starý Harcov, Liberec. Jedná se o dvoupodlažní nemovitost s obytným podkrovím, v přízemí domu nalezneme technickou místnost a místnost pro skladování. Po schodech s kvalitním dřevěným obložením vstupujeme do prvního patra, které nabízí obývací pokoj s krbem, propojenou kuchyni s vestavěnými spotřebiči (vše od výrobce Oresi), ze které můžeme vstoupit na zahradu, dále koupelnu s vanou a samostatnou prostornou toaletu. V mezipatře se nachází pracovna, na chodbě úložné prostory v podobě vestavěné skříně a z chodby můžeme vystoupit ven na balkón. V dalším patře budeme překvapeni prostorností a světlostí pokojů, kde se nachází dětský pokoj s mezipatrem, ložnice a další pokoj pro hosty. Druhá koupelna se sprchovým koutem a toaletou je moderní a praktická.

Dům je vytápěn plynovým kotlem, v létě je možné nemovitost ochladit klimatizačními jednotkami. Nemovitost je koncipována jako velmi úsporná, měsíční náklady na provoz nemovitosti jsou do 5.000 Kč. Podlahy v celém prostoru jsou kvalitní, dřevěné, okna též.

Dům je obklopen kaskádovitou zahradou, lesem a dostatečným soukromím. Orientace domu je jihovýchodní, prostory interiéru jsou světlé a zahrada poskytuje celodenní přímé slunce. Pozemek vedle domu o výměře 1.319 m2 je stavební, lze tedy zamýšlet i jako investici pro další bydlení do budoucnosti. Pokud hledáte nadstandardní bydlení a nemovitost Vás zaujala, kontaktujte mne pro více informací a termín prohlídky. Těším se na Vás.

Cena
20 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Franklinova, Liberec - Liberec XV-Starý Harcov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
202 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
202 m2
Plocha nemovitosti
3272 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Michaela Tybusová

Ing. Michaela Tybusová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Liberci.

Podobné nabídky