Prodej bytu 2+kk, Praha - Smíchov, Svornosti, 41 m2

Svornosti, Praha 5, Smíchov


4 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 875 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Hledáte zajímavou investiční příležitost nebo bydlení v žádané lokalitě?

Dovolujeme si Vám nabídnout krásný, nově zrekonstruovaný bytový ateliér 2+kk v osobním vlastnictví, s podlahovou plochou 41 m2, v ulici Svornosti - Praha 5, Smíchov.

Jednotka se nachází v polosuterénu cihlového domu. Dispozice je tvořena chodbou, obývacím pokojem s přípravou na kuchyňský kout, samostatným pokojem, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. V ceně bytu je kuchyň s vestavěnými spotřebiči dle vlastního výběru.

Jednotka prošla kompletní rekonstrukcí, nová elektřina, nové rozvody, nová koupelna se sprchovým koutem, podlahové vytápění. Podlahy jsou vinylové a dlažba, dřevěná okna s orientací na jih a východ. Měsíční náklady činí 2.400,- Kč plus elektřina. Je možno využít dvůr, který je součástí domu.

Jedná se o žádanou lokalitu se skvělou dopravní dostupností, tramvajová zastávka Na Knížecí 3 minuty chůzí, na stanici metra B Anděl 3 minuty mhd. V okolí se nachází OC Smíchov, restaurace, obchody, lékárna.

Doporučujeme prohlídku.

Cena
4 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Svornosti, Praha 5, Smíchov
ID
LK147653
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
41 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
41 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tereza Polášková

Tereza Polášková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 5.

Podobné nabídky