Prodej pozemku pro bydlení, Trstěnice, 33823 m2 (ID: 1381267)

Trstěnice


7 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 078 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Trstěnici

Popis

Nabízíme k prodeji rovinatý pozemek na okraji obce Trstěnice u Mariánských Lázní. Pozemek se skládá z části stavební o výměře více než 8.000m2 a navzujících luk / pastvin (větší část pozemku vedena jako TTP, menší část pozemku OP).

Pozemek je vhodný např. na ekofarmu s přidruženou výrobou případně k realizaci developerského projektu (i při zachování ochranného pásma el. vedení lze vydělit 6-8 parcel) se dvěma parcelami s navazujícímí výběhy pro koně (velmi žádané a ceněné, takovéto pozemky se v inzerci téměř nevyskytují a když se objeví, prodávají se velmi rychle). Na pozemku nyní stojí objekt (otevřená stodola) bývalé rodinné pily.

Územním plánem je pozemek veden jako SV1 - bydlení vesnického typu (+ doplňkové funkce maloobchod, služby, stravování, ubytování, kultura, přípustné jsou budovy pro administrativu, zdravotnictví, sociální služby, drobnou výrobu a služby). Maximální zastavěnost 40%, maximální podlažnost 2+p.

Obecní vodovod se nachází v cestě u pozemku, kanalizace je v dosahu, plyn v obci není. Rozkres pozemků ve fotogalerii je pouze orientační pro představu možného rozdělení pozemků.

Soubor pozemků se nachází ve strategické lokalitě, cca 5 min. jízdy od Mariánských Lázní, 10 minut od hranic, 20 min od nájezdu na D5. Pěkné klidné místo na samém okraji obce. Doporučujeme prohlídku. Pro více informací prosím volejte.

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Trstěnice
ID
171003
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
33823 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Markéta Němcová

Ing. Markéta Němcová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Trstěnici (okr. Cheb).

Podobné nabídky