Prodej rodinného domu, Krásná Lípa, Varnsdorfská, 298 m2

Varnsdorfská, Krásná Lípa


4 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 445 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Krásné Lípě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Naše společnost Vám ve výhradním zastoupení zprostředkuje prodej dvougeneračního smíšeného rodinného domu, který se nachází v okrajové části obce Krásná Lípa. Dům je z části podsklepen, kde se nachází studánka.

Dispozice domu: přízemí - prostorná společenská místnost s výstupem na zahradu, pracovna, pánské a dámské toalety, chodba s technickou místností a výstupem na zahradu, kde je možnost parkování. V 1. NP se nachází bytová jednotka o velikosti 4+KK - chodba, kuchyň s obývacím pokojem, ložnice, koupelna s toaletou, 2 pokoje s vlastním sociálním zázemím a předsíň se vstupem na terasu. Ve 2. NP se nachází bytová jednotka o velikosti 3+1 - chodba se vstupem na půdu, kuchyň, ložnice, pokoj pro hosty, obývací pokoj a koupelna s toaletou.

Dům je napojen na elektřinu, veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění domu řešeno ústředním elektrickým topením a ohřev vody bojlerem (120 l, 80 l, 100 l). V domě proběhly částečné rekonstrukce: střecha v roce 2007 s krytinou kanadská šindel, z poloviny nová a zrekonstruovaná okna, rozvody vody v plastu, rozvody elektřiny v mědi, rozvody ústředního topení v mědi.

Celková užitná plocha domu činí 298 m2.

Dům lze využít pro vlastní bydlení, nebo k investičním záměrům, s možností využití k podnikání. Půdní prostor vybízí k vybudování další bytové jednotky.

K domu náleží zahrada o výměře 536 m2 s možností parkování a využití k odpočinku, kde je terasa, dětské hřiště a skalka.

Občanská vybavenost v docházkové chůzi – škola, školka, pošta, zdravotní středisko, samoobsluha, restaurace, autobusová zastávka.

Cena
4 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Varnsdorfská, Krásná Lípa
ID
05327
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
298 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
383 m2
Plocha nemovitosti
919 m2
Plocha zahrady
536 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Helena Stráníková

Helena Stráníková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krásné Lípě.

Podobné nabídky