Prodej bytu 5+kk, Karlovy Vary, Divadelní náměstí, 241 m2

Divadelní náměstí, Karlovy Vary


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)


Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Nabízíme ke koupi prostorný byt 5+kk s velkou terasou v lázeňském srdci Karlových Varů - na Divadelním náměstí. Tato exkluzivní nemovitost je ideálním místem pro ty, kteří touží po kombinaci klidného městského života a luxusního bydlení.
Byt se nachází v samém turistickém centru Karlových Varů, v blízkosti historických památek, léčivých pramenů, restaurací, kaváren a obchodů. Vychutnejte si kulturní život a atmosféru lázeňského města. Z oken tohoto bytu se otevírá výhled na okolní architekturu a řeku Teplá, který zaručuje jedinečný zážitek ze života v centru města.
Byt je momentálně ve stavu shell and core, což dává novému majiteli možnost dokončit si interiér podle vlastních představ a přizpůsobit ho svému osobnímu stylu. Celková plocha bytu je 181 m2, takže zaručuje dostatečně prostorný interiér, se čtyřmi ložnicemi a kuchyní spojenou s obývacím pokojem. Tento velkorysý byt rozhodně poskytuje dost soukromí a možností využití pro celou rodinu a i hosty.
K bytu náleží terasa o ploše 60 m2, která bude ideálním místem pro odpočinek, grilování a společenská setkání.
Buďte součástí této prestižní lokality a zažijte kouzlo života v Karlových Varech ve vlastním bytě! Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Divadelní náměstí, Karlovy Vary
ID
294-NP01158
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
181 m2
Patro
2. z 7
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
241 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Terasa
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandr Mizjuk

Alexandr Mizjuk

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+kk v Karlových Varech.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky