Prodej chaty, Trhová Kamenice, 80 m2

Trhová Kamenice


1 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 9 293 Kč /měs.

(nejnižší podání)


Regionální dodavatelé v Trhové Kamenici

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce krásnou chatu s krytou terasou o dispozici 3+kk. Zastavěná plocha je 80 m2, plocha pozemku 448 m2.
Část stavby, kde se nachází obytné místnosti je dřevěná na zděném základu, koupelna, WC a technická místnost jsou ve zděné části chaty. Tato přístavba byla vybudována před 8 lety.
V chatě se nachází prostorný obývací pokoj, ložnice, jídelna, kuchyň, chodba, koupelna s vanou, WC a technická místnost. Přímo z kuchyně je vchod na prostornou krytou terasu, ze které je nádherný výhled.
Obývací pokoj a ložnice jsou vytápěny krbovými kamny, v koupelně topení elektrické. Voda z vlastní studny, ohřev vody – elektrický bojler. Odpady řešeny jímkou.
Chata je částečně podsklepena, sklep je prostorný, suchý. Dále sklad a samostatný dřevník.
Chata se nachází na krásném místě, na kopci, na konci chatové osady. Je tu klid a výhled na městečko Trhová Kamenice, která je v dochozí vzdálenosti a nachází se zde veškerá občanská vybavenost.
V zimě možno využít sjezdovku, která je cca 200m od chaty a v létě letní koupaliště.
Pokud hledáte chatu v klidné lokalitě CHKO Žďárské Vrchy, kterou můžete začít okamžitě užívat, bez jakýchkoliv úprav nebo rekonstrukcí, neváhejte a využijte tak jedinečnou příležitost si tuto chatu vysoutěžit v aukci.

Elektronická aukce se bude konat dne: 21.5.2024 od 14:00 hod do 14:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzM4MDg=

Těšíme se na Vás na prohlídce.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí

GPS: 49.783774939, 15.804073044

Prohlídka se bude konat dne 14.5.2024 v 15:00h. Zájemce prosíme o potvrzení termínu - Monika Zelená. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci.

Cena
1 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Trhová Kamenice
ID
5064AD2440S
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
488 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Trhové Kamenici.

Podobné nabídky