Prodej rodinného domu, Nový Knín, Na Flusárně, 169 m2

Na Flusárně, Nový Knín


2 999 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 14 292 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Novém Kníně

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

Nabízíme k prodeji velmi zajímavou původní stavbu, v ulici Na Flusárně Nový Knín. Rodinný dům je ve stavu vhodném ke kompletní rekonstrukci, případně demolici. momentálně nemovitost není obyvatelná, ale má zajímavý potenciál. Dům se nachází na pozemku 674m2 z toho zastavěná plocha 281m2 ostatní plocha 393 Jedinečná nabídka prodeje, kde po zanechání stávajících, obvodových stěn lze získat plnohodnotné bydlení pro rodinu. Lokalita je velmi dobře dostupná autem Praha cca 40min, Mníšek pod Brdy 20 min, Dobříš 10min. Dále zde lze využít autobus linky 361 v pěší vzdálenosti. Veškerá občanská vybavenost se nachází v obci a nebo v nedaleké Dobříši. Okolí je rozmanité se spoustou zeleně s možností výletů či vycházek do přírody. Nedaleko se nachází Slapská přehrada. Cena je s provizí RK. Provize zahrnuje veškerý právní servis včetně zajištění kupní ceny a podání návrhu na vklad do KN. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s nejlepším úrokem na trhu, který Vám bezplatně vyřídíme.
S ohledem na skutečnost, že není k dispozici energetický štítek, uvádíme třídu G. Pokud jsme vás s naší nabídkou zaujaly, neváhejte se ozvat pro individuální termín prohlídky. Budeme se na vás těšit. Cena k jednání. Doporučujeme prohlídku.

Cena
2 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Na Flusárně, Nový Knín
ID
21970
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
169 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
128 m2
Plocha nemovitosti
281 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Helena Murtinger

Helena Murtinger

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Kníně.

Podobné nabídky