Pronájem bytu 1+kk, Praha - Vysočany, Pechmanových, 35 m2

Pechmanových, Praha 9 - Vysočany


18 490 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 2.429 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemníka.)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.


Nabízíme pronájem zcela nového bytu 1+kk, o celkové výměře 35 m², v 1. nadzemním podlaží novostavby, poblíž stanice metra B – Kolbenova, na Praze 9 – Vysočany. Byt je pronajímán nezařízený nábytkem a finální styl interiéru tak bude podle Vašich představ. Kuchyňská linka v oblíbené kombinaci bílé a světlého betonu je vybavena základními spotřebiči (lednice, trouba, varná deska, digestoř, myčka) a je umístěna v obývacím pokoji. Příjemným benefitem pro Vás bude jistě zastřešená terasa s předzahrádkou, kde si můžete dopřát chvíle odpočinku. Koupelna je obložena moderními velkoformátovými obklady a disponuje vanou a toaletou. Navíc je zde také prostor pro umístění pračky. Dostatek úložných prostorů Vám poskytne vestavěná skříň umístěná na chodbě. Bezproblémové parkování Vám zajistí garážové stání, které je součástí pronájmu. Dům se pyšní energetickou náročností třídy B – velmi úsporná.


Nabídka je určena k dlouhodobému pronájmu a je po dohodě k nastěhování od 1.6.2024.


Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost. Dům se nachází pouhé 3 minuty chůze od stanice metra B – Kolbenova a je zde také autobusová i tramvajová zastávka. Nedaleko se nachází park Podviní, který nabízí širokou škálu možností trávení volného času pro celou rodinu. Najdete zde umělá jezírka, potůčky, říčku Rokytka s můstky, dětský koutek, umělou skálu s jeskyňkou, napodobeninu keltského hradiště, vyhlídku či pískovcová skaliska. Blízko to budete mít i k Sadům na Klíčově, kam si můžete přijít načesat ovoce.


Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 2.429 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby.


Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Cena
18 490 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 2.429 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemníka.
Aktualizováno
7. 4. 2024
Adresa
Pechmanových, Praha 9 - Vysočany
ID
2211 1005 1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
35 m2
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
35 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tereza Rauchfuss

Tereza Rauchfuss

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 9.

Podobné nabídky