Prodej chaty, Rokycany, Žďárská cesta, 25 m2

Žďárská cesta, Rokycany


1 690 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 054 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Rokycanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Rokycany-prodej zahrady s chatkou v lokalitě Žďárská cesta!

Pokud Vás sluníčko láká ven, nechcete sedět zavření doma, máte chuť si něco ugrilovat a večer posedět na terase své vlastní chatky?
Tak máme nabídku právě pro Vás!!

V Rokycanech, ve vyhledávané lokalitě Žďárská cesta, Vám v menší chatové osadě nabízím ke koupi chatku na vlastním pozemku.

Jedná se o zahrádku o vel. 404 m2, komplet oplocenou, s vjezdovými vraty a zadními vrátky. Nachází se zde zastřešené parkovací stání pro 1 auto.

Chatka je dřevěná, patrová, lehce zateplená, v přízemí s jednou obytnou místností s kuch. koutem a kuch.linkou a kamny na tuhá paliva. Zde byla oddělena menší místnost na budoucí zbudování koupelny s toaletou. Podkroví chatky je využíváno jako ložnice, vejde se tam cca 6 osob.
Chatka má zastřešenou terasu, na které můžete trávit chvíle volna a odpočinku.

Do chatky je zavedena elektřina 220 V, na hranici pozemku je sloupek s elektřinou a zde je zásuvka na 380V. Dále je na pozemku vlastní studna, 4 m hluboká s užitkovou vodou a čerpadlem. Dále se na pozemku nachází menší montovaný domek na zahradní nářadí a suché WC.
Spolu s pozemkem a chatkou budete kupovat podíly na příjezdových cestách. Bezproblémové parkování i vedle pozemku na společném parkovacím prostoru.

K pozemku je vydaná Územně plánovací studie – plocha individuální rekreace – zahrádkářská osada. K nahlédnutí.

Neváhejte, výborná nabídka!

Cena
1 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Žďárská cesta, Rokycany
ID
3526
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
25 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
404 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Simona Fastová

Simona Fastová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Rokycanech.

Podobné nabídky