Prodej rodinného domu, Hluboká nad Vltavou, 208 m2 (ID: 1374784)

Hluboká nad Vltavou, okres české budějovice


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Novostavba před kolaudací. Současný majitel bude součinný s kolaudací na nového majitele.)


Regionální dodavatelé v Hluboké nad Vltavou

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme novostavbu rodinného domu před kolaudací. Ke kolaudaci majitel předá veškerou stavební dokumentaci, fotodokumentaci realizace celé stavby, bude součinný. Dům usazen s citem do mírného svahu s orientací na jižní stranu, část zahrady srovnána do roviny a část zpevněna geobuňkami. Na pozemku tři retenční nádrže s maximálním využitím pro zahradu, venkovní prostor umožňuje 5 parkovacích míst. Stavba domu je promyšlena do detailu včetně zahrady a zpevněných ploch. Stavba skrývá technické detaily, které je možné vidět namístě (např. zabudovaná rohož před vchodem s odtokem, skrytý žlab na závěsy, skryté soklové lišty s přípravou na osvětlení, podlahové zásuvky atd.)

Přízemí:
Byt 3+KK – vstup, koupelna s přípravou na sprchový kout, pračka/sušička, elektrický žebřík, samostatné WC, 2x samostatný pokoj, prostor s umístěním rekuperační jednotky, otevřený prostor pro obývací pokoj (příprava na instalaci krbových kamen) – jídelnu – kuchyni s prostorným balkónem a panoramatickým výhledem.
Suterén:
Byt 4+KK – 3x samostatný pokoj, kuchyně, koupelna s přípravou na vanu, sprchu, saunu (třífázový kabel), samostatné WC, technická místnost s kondenzačním plynovým kotlem +zásobník na vodu, možnost připojení tepelného čerpadla vzduch-voda, příprava na připojení sluneční elektrárny, prostor na pračku/sušičku, otevřený prostor/pokoj se vstupem na terasu/zahradu.

Třída energetické náročnosti budovy: B - velmi úsporná. Nad rámec plánu přidána rekuperační jednotka.

Co se týká konstrukce domu: je postaven z vápeno-pískové cihly, akumuluje teplotu, nabízí pevnost, zvukovou izolaci a regulaci vlhkosti. Vnější zdi cihla 250mm jsou izolovány 220mm izolace z materiálu EPS a zajišťují optimální teplotu uvnitř domu. Fasáda je odolná vůči povětrnostním vlivům a má antibakteriální vlastnosti. Dům je orientován na jižní stranu, což zajišťuje po celý rok dostatek slunečního světla.

Fasáda domu na horním patře je z voděodolného materiálu s antibakteriálními vlastnostmi. Dům má také extrudovanou izolaci nad hydroizolací na straně, která je z větší části pod zemí.
Střecha domu má sklon a je postavena s použitím hliníku rakouské firmy Prefa, střešní izolace z minerální vaty o síle 400 mm, což zajišťuje vynikající izolaci. Střecha má také přesah na jižní straně, který umožňuje efektivní využití slunečního světla. Okna v domě jsou plastová s třívrstvým sklem, troje posuvné dveře, příprava na vnější žaluzie pod fasádu a elektroinstalaci.
Ventilace v domě je zajištěna rekuperační jednotkou ZEHNDER q450 ComfoAir s dálkovým ovládáním přes wifi, která umožňuje čerstvý vzduch bez ztráty tepla (98% rekuperace). Tato jednotka automaticky odvádí vlhkost ven a zajišťuje zdravé klima v domě. Rekuperační jednotka je ekologická. Má také CO2 senzory v každém patře pro optimální přísun čerstvého vzduchu.
Těšíme se na vaši návštěvu a prohlídku tohoto zajímavého domu.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Novostavba před kolaudací. Současný majitel bude součinný s kolaudací na nového majitele.
Aktualizováno
7. 4. 2024
Adresa
Hluboká nad Vltavou, okres české budějovice
ID
39610
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
208 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
180 m2
Podlahová plocha
208 m2
Plocha nemovitosti
844 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Jiné
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Romana Kolářová

Romana Kolářová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hluboké nad Vltavou.

Podobné nabídky