Prodej rodinného domu, Praha - Horní Počernice, 129 m2 (ID: 1374701)

Praha 9 - Horní Počernice


16 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 80 302 Kč /měs.

(nyní s benefity v hodnotě 1.000.000 Kč)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Jsme přímí majitelé a stavitelé a nabízíme k prodeji nový, dokončený a zkolaudovaný vzorový rodinný dům 4+kk s pracovnou, terasou a krytým parkovacím stáním. Dům se nalézá pouhých 10 minut od metra Černý Most v klidné lokalitě Horních Počernic. Užitná plocha domu je 129m2 + terasa. Výměra pozemku je 479 m2.

!!Dům je ihned k nastěhování!!

Pokud preferujete bydlení bez starostí v domě se snadnou údržbou a nízkými náklady na provoz, potom budete v našem domě zajisté spokojeni. Navíc budete obklopeni milými sousedy, klidem a zelení, které nabízí okolí domu. Zároveň však máte město stále na dosah. Do 10 minut dojdete do obchodů a restaurací. Kompletní občanská vybavenost je v dosahu do 30 minut pěší chůze, nebo pár zastávek MHD. Lokalita Horních Počernic nabízí nejen kompletní občanskou vybavenost (lékaři, školy, školky, obchody, restaurace,...), ale také i několik cyklostezek, parků a hřišť.

Vybavení domu:
Celý dům je vytápěn pomocí kvalitního švédského tepelného čerpadla IVT s podlahovým topením, které umí v létě chladit. Systém vytápění je doplněn německou rekuperační jednotkou Zehnder. Všechna okna jsou dřevěná od firmy Vekra s výbornou zvukovou a tepelnou izolací a jsou opatřená venkovními žaluziemi. Podlahy pokrývá kvalitní vinyl a dlažba. Dům je stavěn moderní technologií za použití vápenopískových bloků, které jsou pevné, dobře izolují hluk a přitom jsou dostatečně porézní. O tepelnou izolaci se stará 10 cm silný polystyrén. Chod a nastavení všech technologií řídíte centrálně pomocí intuitivního panelu, nebo můžete použít aplikaci ve svém telefonu a tabletu. Alarm i optický internet včetně Wi-Fi jsou samozřejmostí.

Podlaží domu:
Přízemí - zádveří, chodba, schodiště, pracovna, WC se sprchovým koutem, obývací pokoj s kuchyňským koutem, technická místnost, terasa
První patro - ložnice se šatnou a koupelnou s WC, další dvě ložnice a samostatná koupelna s vanou a toaletou.

K tomuto domu nyní nabízíme v jeho ceně benefity, jakými jsou kryté parkovací stání s fotovoltaikou 7kW, zahradní domek a také bohatou technologickou výbavu (datové a TV anténní rozvody do všech místností, alarm, Wi-Fi, Inteligentní systém ovládání domu).

Ve výstavbě máme také další domy, které jsou k předání do konce léta 2023, a u kterých je stále ještě možné měnit v rámci klientských změn jak vnitřní dispozice domu, tak skladbu materiálů v interiéru.

Cena
16 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nyní s benefity v hodnotě 1.000.000 Kč
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Praha 9 - Horní Počernice
ID
115
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
129 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
479 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Konhefr

Jan Konhefr

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky