Prodej rodinného domu, Ludgeřovice, Chovatelská, 139 m2

Chovatelská, Ludgeřovice


10 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 49 039 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Ludgeřovicích

Popis

Rád Vám představuji novostavbu rodinného domu v obci Ludgeřovice.
I když holkám ve videu jsem svůj slib nesplnil, Vám slibuji, že na Vás tato nemovitost udělá dojem. Krásný bungalov byl postaven v březnu roku 2022 a splňuje ty nejvyšší komfortní požadavky. Dům nabízí 5 pokojů, které si můžete vybavut přesně podle svého uvážení, moderní kuchyně je spojená s obývacím pokojem s krbovými kamny. Z obývacího pokoje je vstup na terasu, podobně jako z dalších 2 pokojů. Kuchyně je kompletně vybavená vestavěnými spotřebiči.
V domě najdeme koupelnu s vanou i sprchovým koutem společně se záchodem. Další samostatnou toaletu a technickou místnost. V domě je k dispozici navíc i půdní prostor.

Při výstavbě domu byly použity tepelněizolační broušené cihly. Stěny jsou řešeny sádrovými omítkami. Ohřev vody do topení zajišťuje elektrokotel Protherm Ray. Elektrický bojler k ohřevu TUV.

Ludgeřovice jsou jednoznačně nádherným místem k bydlení s výbornou dostupností do Ostravy, Hlučína a dalších měst. Přitom je tady i spoustu zeleně a do přírody z Ludgeřovic není nikde daleko.

V případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte.
Budu se na Vás těšit.

web nemovitosti: https://bungalovludgerovice.domujeme.cz/

Cena
10 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Chovatelská, Ludgeřovice
ID
0538
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
139 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
172 m2
Podlahová plocha
139 m2
Plocha nemovitosti
764 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kryštof Kazbunda

Kryštof Kazbunda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ludgeřovicích.

Podobné nabídky