Prodej bytu 3+kk, Praha - Kobylisy, Famfulíkova, 69 m2

Famfulíkova, Praha 8 - Kobylisy


7 980 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 030 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi velmi pěkný byt s lodžií po kompletní rekonstrukci o dispozici 3kk 69m2 (byt 64m2 + lodžie 5m2) v osobním vlastnictví- hypotéka lze- kterou v případě zájmu je možné zajistit za nejlepších podmínek přes našeho partnera.
Bytová jednotka se nachází ve čtvrtém patře dvanáctipatrového panelového domu s výtahem, byt prošel kompletní náročnou rekonstrukcí ( 2024), (elektroinstalace včetně navýšení příkonu, podlahy, všechny rozvody, štuky, sanita, úsporné osvětlení atd.),nové vestavěné skříně na míru, byt je volný ihned k nastěhování.
Jedná se o slunný byt s prostornou lodžií, skvělá lokalita na bydlení, v okolí veškerá občanská vybavenost (školy, školky, sportoviště, obchody, lékárna, OC Ládví atd) a výborná dopravní dostupnost (metro Ládví 5min, bus 2min), doporučujeme prohlídku.
Garantujeme naprosto harmonický převod vlastnického práva k bytové jednotce + bezpečný převod kupní ceny (advokátní či bankovní úschova dle výběru klienta).

Cena
7 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Famfulíkova, Praha 8 - Kobylisy
ID
00061
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
69 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Slaboch

Pavel Slaboch

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 8.

Podobné nabídky