Prodej bytu 3+kk, Praha - Libeň, Podlipného, 65 m2

Podlipného, Praha 8


7 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 219 Kč /měs.

(+ provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

K prodeji nabízím byt 3+kk po kompletní rekonstrukci s podlahovou plochou 65 m2. Jedná se o hezký, prosvětlený byt ve 3. patře zrekonstruovaného cihlového domu.

Dispozice tohoto bytu zahrnuje vstupní předsíň, propojený obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyní, dětský pokoj, ložnici, šatník, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Součástí bytu je i prostorný sklep o velikosti 4 m2. Na meziposchodí jsou umístěny lodžie, které lze plně využívat, v přízemí domu se nachází malá kolárna. Společný dvorek poskytuje prostor pro odpočinek, grilování a další aktivity. Byt je orientován na jihozápad, což zaručuje dostatek přirozeného světla.

Dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2014, včetně nové střechy, fasády a oken. Byt prošel také komplet rekonstrukcí v roce 2014 - nová dispozice bytu, nové rozvody topení, elektřiny, nový kotel, dveře, okna, obklady a dlažby, nová podlahová krytiny, a všechny zařizovací předměty. K vybavení bytu patří šatní vestavěné skříně poskytující dostatek úložného prostoru. Kuchyně je plně vybavená - obsahuje myčku na nádobí, horkovzdušnou troubu, indukční desku, digestoř a vestavěnou lednici s mrazákem. Byt je dodáván s nábytkem, který může být součástí prodeje. Vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel. Před domem je dostatek parkovacích míst, kde lze parkovat bez povolení MčP - nejsou zde zavedeny parkovací zóny.

Velmi nízké měsíční poplatky (plyn, elektřina voda) včetně platby do fondu oprav jsou je 3.800 Kč (3 osoby)

Oblíbená lokalita Libeň, leží jen pár kroků od parku Pod Korábem, nabízí skvělou dostupnost do centra města, tramvajová zastávka je vzdálena cca 3 minuty chůze, odkud je rychlé spojení do centra i ke stanicím metra linky B a C. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost – školy, školky, obchody, restaurace i nemocnice.

Pokud jde o dopravu, informace o tunelovém komplexu jsou důležité. Nedaleko této lokality je plánovaná výstavba tunelu Blanka 2. Tento tunel slibuje zásadní zlepšení dopravy v této části města a rychlejší spojení s centrem Prahy. To bude jistě pro obyvatele této oblasti velkou výhodou.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Cena
7 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Podlipného, Praha 8
ID
F240501
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
65 m2
Patro
3. z 6
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Koriťák

Jan Koriťák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 8.

Podobné nabídky