Prodej bytu 3+1, Plzeň, Na Okraji, 82 m2

Na Okraji, Skvrňany


4 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 781 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k prodeji cihlovou bytovou jednotku ve vyhledávané a klidné lokalitě Skvrňany o dispozici 3+1+jídelna, o výměře cca 82 m2, s lodžií cca 3 m2 ve 2.NP. V bytové jednotce zděné jádro, v předsíni položena keramická dlažba, lino, v ostatních pokojích lino a koberec, v kuchyni keramická dlažba. V předsíni zabudované 2 vestavěné skříň. Okna plastová. Byt členěn na kuchyň (cca 6,7 m2), jídelna (11,7 m2), předsíň (cca 9,7 m2), pokoj 1 (cca 12,14 m2), pokoj 2 (cca 15,25 m2), obývací pokoj (cca 17,95 m2), koupelna s vanou a sprchovým koutem (cca 5,7 m2), lodžie (cca 3,3 m2). Topení a ohřev vody ústřední - dálkové. Příslušenstvím bytu sklep cca 4 m2. V domě kolárna, kočárkovna. Cihlový dům - po celkové revitalizaci. V horizontu 5ti let výstavba výtahu. Parkování v okolí domu v dostatečné kapacitě.
Bytová jednotka orientována na severo východ (lodžie, obývací pokoj, kuchyň). Na jihozápad zbylé dva pokoje. Ve správě Stavebního bytového družstva Plzeň - sever .
Dům zateplen, revitalizován.
Platby do SVJ
- záloha na otop 3 089,- Kč
- fond 1398,- Kč
Nemovitost v klidné lokalitě v dosahu přírody. Byt v blízkosti školy, školky, dále s veškerou občanskou vybaveností - lékař, zubař, lékárna, pošta, večerky, divadlo, pizzerie, restaurace.
Volný ihned. Cena k jednání. S hypotékou Vám pomůže konzultant Swisslife Select Finance.

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Na Okraji, Skvrňany
ID
22357
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
82 m2
Patro
2. z 5
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Plocha nemovitosti
82 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Lodžie
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Brůha

Pavel Brůha

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Plzni.

Podobné nabídky