Prodej rodinného domu, Šlapanice, Janáčkova, 140 m2

Janáčkova, Šlapanice


7 690 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 36 648 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Šlapanicích

Popis

Chcete řadový rodinný dům (4+kk) a zahradu s duší? Zavolejte mně - stačí jen pár úprav a budete mít snové bydlení ve slepé ulici plné domků s pěknými zahradami za nimi. Tento zděný dům ze 40. let (dostavba v patře je z počátku 60. let) stojí na pozemku 242 m2 (zastavěná plocha samotného domu je 70 m2 + přístavky a zahrada) a před čtyřmi lety prošel částečnou rekonstrukcí.
V přízemí je vstupní chodba s průchodem z ulice do dvorku, který je uzavřený a je z něj vstup na zahradu. Na dvorku je 8 m hluboká studna s vlastní vodou (mechanická funkční pumpa).
Na zahrádce je cihlová kůlna, podsklepená dílna (sklep cca 8 m2 - vhodný např. na uskladnění brambor a jablek.), venkovní posezení, travnatá část i záhony (a stromy - meruňky a smrk).
Co najdete v domě?
V přízemí jsou dvě místnosti 4x4 m a 5x4 m, koupelna s vanou a bojlerem - 3 roky nová, a zvlášť toaleta.
V prvním patře jsou také dvě místnosti 4x4 m a 5x4 m a ještě malá "šatna", koupelna + toaleta a kuchyňský kout (v patře vše 4 roky nové).
V celém domě dále proběhla celková rekonstrukce vedení vody, odpadů a elektřiny (měď všude) v roce 2017-2019. Vytápění řeší plynový kotel Destila. Funguje dobře, do budoucna by se topení mohlo také vyměnit.
Z horního patra je výhled na Pálavu a na straně do dvora je výhled do zahrad. Sousedé jsou velmi příjemní, je zde klid. Na trolejbus do Brna je to cca 5min. a na vlak také. Oboje jedou do centra Brna k hlavnímu nádraží.
Výhradně k domu je možno přikoupit garáž na konci této slepé ulice (garáž má kolem sebe také pozemek/zahradu - 77 m2 + garáž sama 17 m2).

Cena
7 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Janáčkova, Šlapanice
ID
18373
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
242 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Víšek

Jan Víšek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Šlapanicích (okr. Brno-venkov).

Podobné nabídky