Prodej rodinného domu, Trnová, 128 m2

Trnová


9 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 180 Kč /měs.

(Včetně provize a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Trnové

Úklidové služby

Popis

Prodej 1/3 domu a konkrétně bytu 4+kk 128 m² s garáži a vlastni zahradou, Trnová u Jíloviště.
Ráda bych Vám nabídla světlý a prostorný byt 4+kk o výměře 128 m2 v nově dokončeném projektu v atraktivní lokalitě Trnová, Praha-Západ. Tento moderní byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a je součástí vily postavené v roce 2022, rozdělené na 3 bytové jednotky, každá s vlastní zateplenou garáží a zahradou o rozloze 240 m2. Projekt poskytuje klidné a komfortní bydlení v lokalitě, která se nachází jen kousek za hranicemi Prahy a je obklopena lesy a přírodou.

Interiér bytu je velmi prostorný a skládá se z obývacího pokoje propojeného s kuchyňským koutem, tří ložnic, předsíně, koupelny s WC, technické místnosti a samostatného WC. Byt je orientován na jihozápad a severozápad, což zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den díky množství velkoformátových oken.

Co se týče interiéru, nabízí mnoho komfortních a kvalitních prvků pro vaše pohodlí. Ve standardech bytu jsou vchodové a pokojové dveře, izolační trojskla od německé značky Rehau, plovoucí podlahy. Koupelny a technicka místnost jsou vybaveny moderní sanitou a velkoformátovou dlažbou a obklady. V obývacím pokoji je instalována komínová vložka Schiedel, což umožňuje instalaci krbu. Topení bytu je zajištěno tepelným čerpadlem, dům má energetickou třídu A. Celkově tedy tento byt nabízí luxusní a moderní bydlení s kvalitním vybavením a prvky, které přispívají k vašemu pohodlí a komfortu.

K bytu také náleží zateplená garáž s roletou na ovládání a vlastní zahrada o rozloze 240 m2.

Obec Trnová u Jíloviště se nachází na samotném okraji Prahy, pouhých 6 km od hranice Prahy, a 19 minut jízdy na stanici metra B Smíchovské nádraží. Okolí obce je obklopeno krásnou přírodou, která svádí k aktivnímu trávení volného času. V obci se nachází obecní úřad, multifunkční hřiště, restaurace, moderní dům pro seniory, zámek a autobusová zastávka. V sousedním Jílovišti najdete mateřskou školu, poštu, knihovnu a vyhlášenou pekárnu s cukrárnou.

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo domluvu na prohlídce.

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
11. 5. 2024
Adresa
Trnová
ID
0332-NP00217
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
128 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
128 m2
Plocha nemovitosti
240 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Elena Korolkova

Elena Korolkova

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Trnové (okr. Praha-západ).

Podobné nabídky