Pronájem bytu 1+kk, Praha - Vršovice, Estonská, 69 m2

Estonská, Praha 10 - Vršovice


22 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně nabízíme pronájem velmi pěkně zrekonstruovaného bytu s dispozicí 2+1 (3+kk) o výměře 69 m². Byt se nachází ve čtvrtém patře pětipodlažního bytového domu s výhledem do klidného vnitrobloku, poblíž Heroldových sadů v atraktivní městské části Prahy 10 - Vršovice.

Vlastníci provedli vkusnou rekonstrukci kuchyně, koupelny, podlah a repase špaletových oken, čímž vytvořili komfortní prostor pro bydlení. Byt nabízí flexibilitu využití jako 2+1 nebo 3+kk, zachovávající charakter klasických cihlových bytů s vysokými stropy v původní zástavbě rozšířeného centra Prahy.

Z předsíně, spojené s komorou nebo šatnou, vstupujete do jídelny s kuchyňským koutem. Dále jsou dva samostatné pokoje a koupelna s vanou, pračkou, novým plynovým kotlem (ohřev vody a vytápění) a WC. Oba pokoje nabízí výhled do klidného vnitrobloku směrem na východ. Byt je kompletně zařízený.

Dvorek ve vnitrobloku poskytuje možnost odpočinku, grilování či umístění menšího bazénu pro děti. Dům momentálně prochází stavebními úpravami, kdy probíhá střešní nástavba a vytváření dvou dalších bytů a současně se staví zcela nový výtah. Tato rozsáhlá rekonstrukce podtrhuje modernizaci domu a zvyšuje jeho komfort.

Umístění domu v ulici Estonská, v těsné blízkosti Heroldových sadů a s plnou občanskou vybaveností, činí tento byt ideální volbou pro náročné zájemce. Zálohy na služby činí 1.276 Kč měsíčně na osobu. Kauce ve výši 24.000 Kč. Byt je vhodný pro pár nebo rodinu s 1 dítětem. Internet si zařídí nájemce sám.

Majitel preferuje zájemce nekuřáky a bez zvířat.

Doporučujeme prohlídku.

Měsíční nájem: 22.000 Kč
Služby: 1.276 Kč / osoba
Elektřina: 1.200 Kč
Plyn: 2.500 Kč
Kauce: 24.000 Kč
Provize: 26.620 Kč

Cena
22 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Estonská, Praha 10 - Vršovice
ID
1244
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
69 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Veronika Michlová MBA

Bc. Veronika Michlová MBA

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 10.

Podobné nabídky