Prodej rodinného domu, Blučina, Hřbitovní, 105 m2

Hřbitovní, Blučina


7 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 37 173 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Blučině

Popis

Hledáte tu správnou nemovitost, která nejenže uspokojí vaše potřeby okamžitého bydlení, ale také vám otevře možnosti pro rozrůstání vašeho domova pro vaši rodinu či podnikání? Tak tohle je nabídka přímo pro vás plná naděje! Momentálně vám nabízím jedinečný komplex nemovitostí v Blučině na Hřbitovní ulici s pozemkem o velikosti 628 m2.
Na přední části pozemku stojí starý dům z let 1920 - 1930, který čeká na vaše nápady a inspiraci. Máte-li chuť na renovaci či případně demolici, tato část nabízí potenciál pro rozšíření vašeho bydlení nebo prostor pro vaše podnikatelské plány.
Procházející se dvorem se dostanete do zadní nemovitosti, kde v prvním nadzemním podlaží naleznete útulnou místnost vhodnou pro relaxaci se skleničkou vína, která je propojena s vlastním vinným sklípkem přímo v budově. Nachází se zde i samostatná toaleta. Tento prostor lze využít i jako technickou místnost, kde máte možnost si dodělat kamna či kotel na tuhá paliva s rozvodem do systému vytápění. 
Pokud vystoupáte po schodech do druhého nadzemního podlaží, uvítá vás prostorná chodba, která vás zavede jednak na terasu s bazénem a do mírně svažité zahrady, ale také se otevírá cesta do obrovské ložnice, koupelny s vanou, samostatné toalety a do kuchyně s jídelním koutem. Z kuchyně se pak schody vyvíjí do obytného podkroví, kde najdete dva útulné dětské pokoje a společenskou místnost pro radostné rodinné chvíle.
A co teprve letní horka? Nemusíte se bát, jelikož střecha je kvalitně izolována a navíc je zde k dispozici klimatizace. Zadní část domu nabízí zastřešenou terasu u bazénu pro osvěžující odpočinek nebo grilování s rodinou či přáteli. Okolní mírně svažitá zahrada s vzrostlými stromy a možností vybudování altánku nabízí místo pro vaše relaxační momenty.
Pro vytápění zadní budovy slouží plynový kotel, který zajistí příjemné teplo. v druhém nadzemním podlaží je podlahové topení a zbytek je řešen radiátory, popřípadě klimatizací v podkroví. Odpadní vody jsou napojeny na obecní kanalizaci a zásobování vodou je zajištěno z místního vodovodu.
Před domem je příjemná předzahrádka, kde můžete pohodlně zaparkovat až dvě auta. Blučina je malebná vesnička s bohatou občanskou vybaveností, která se neustále rozvíjí. V případě, že byste však chtěli prozkoumat další možnosti, sousední Židlochovice jsou vzdáleny pouze 3 kilometry. A ani do Brna to není daleko – za 20 minut jste v OC Futurum.
Na nemovitosti vázne hypoteční úvěr, kde zbývá doplatit necelých 1.300.000,- Kč, s fixací sazby 1,89% do 18. 3. 2026, který lze převzít kupujícím. Zaujala vás tato nemovitost nebo vás zajímá, jak lze využít přední část nemovitosti, tak mi zavolejte a probereme to, popřípadě rovnou omrkneme.

Cena
7 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Hřbitovní, Blučina
ID
0334
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
628 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Honza Čermák

Honza Čermák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Blučině.

Podobné nabídky