Prodej pozemku pro bydlení, Pustiměř - Pustiměřské Prusy, 2058 m2

Pustiměřské Prusy


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)


Regionální dodavatelé v Pustiměři

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme stavební pozemek, včetně projektové dokumentace pro výstavbu RD s uděleným platným stavebním povolením v malebné obci Pustiměř, okr. Vyškov.
Pozemek o rozloze 2 058 m2 je ideální pro výstavbu rodinného domu a nabízí veškeré přípojky – elektřinu, plyn, vodu a kanalizaci.

Plánovaná zastavěná plocha 260 m2, se dvěma NP. Dům byl navržený pro rodinu s dětmi.
Výhodou je také snadný přístup po obecní příjezdové cestě, což zajišťuje pohodlné a bezproblémové uskutečnění Vašich stavebních plánů.
Na hranici pozemku protéká Pustiměřský potok.
Buďte první, kdo využije tohoto nabízeného pokladu v Pustiměři. Využijte již vyřešené stavební povolení, čerpejte již ze zpracovaného projektu a případně i přizpůsobte Vašim požadavkům a představám…..
Pozemek lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Pustiměřské Prusy
ID
E3378V009
Plocha nemovitosti
2058 m2
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lenka Pliešovská

Lenka Pliešovská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Pustiměři.

Podobné nabídky