Prodej bytu 2+kk, Praha - Chodov, Divišovská, 48 m2 (ID: 1370208)

Divišovská, Praha 4 - Chodov


7 150 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 34 075 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Projekt luxusních bytu. Výhledy Chodovec 2023, novostavba, nový byt. 2+kk/48m2, balkón, sklep, garáž. staní, Praha - Chodov, ul. Divišovská. Ve 2 NP cihlové zateplené novostavby, s výtahem, park. místem v garáži-1.PP, balkonem (5,4m2). Pozice bytu JV s podílem na pozemku domu a okolních pozemcích. Vstupní chodba/předsíň (4,5m2), koupelna se sprch. koutem, wc(4,4m2). Obývací pokoj (23,6m) s kuchyňským koutem. Samostatná ložnice(12,3m). Na podlaze dlažba, plovoucí podlaha. Tv a internet v domě. Vytápění centrálně + TUV (plyn kotelna).
centrální rekuperace vzduchu. Výborná lokalita s okolní zelení, park Hostivař-Záběhlice s vyhledávanou Hostivařskou přehradou a koupalištěm, Meandry Botiče, sportovní areál Jedenáctka s velkým plaveckým bazénem a wellness, discgolf, minigolf, velké množství sportovního vyžití. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost - obchody restaurace, školy, zdravotnické zařízení atd.. Vyborná dopravní dostupnost, 5 min bus. na Metro C Chodov, do centra cca 15 min. Volný ihned. Volejte. Doporučuji.

Cena
7 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Divišovská, Praha 4 - Chodov
ID
459
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
48 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lukáš  Novotný

Lukáš Novotný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 4.

Podobné nabídky