Pronájem bytu 1+kk, Praha - Vršovice, Vršovická, 28 m2 (ID: 1370100)

Vršovická, Vršovice - Praha 10


13 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná jistota, náklady na bydlení 2500 Kč, poplatek za podnájem)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Prohlídky
Pro registraci na prohlídku použijte prosím tento formulář:
idealninajemce.cz/byt-47k

K dlouhodobému podnájmu nabízíme hezký byt o dispozici 1+kk v oblíbené lokalitě Praha - Vršovice o celkové výměře 28 m2.

Byt se nabízí vybavený. Součástí kuchyňské linky je horkovzdušná trouba a sklokeramická deska. Obývací část je zařízená pohovkou, patrovou postelí se schůdky, jídelním stolem a židlemi. Koupelna s toaletou disponuje umyvadlem, sprchovým koutem, zrcadlem a pračkou.

Byt se nachází v blízkosti parku Grébovka. V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost - Lidl, restaurace, kavárny, lékárna, základní škola a pošta. Skvělou dopravní dostupnost zajišťují zastávky MHD Nádraží Vršovice a Ukrajinská nebo vlaková zastávka Praha-Vršovice.

Byt je volný k nastěhování od 1.6.2024.

Uvedena energetická kategorie G, jelikož nemáme k dispozici PENB.

Byt pronajímá Ideální nájemce - služba, se kterou budete bydlet bezstarostně a za férových podmínek. Když se něco přihodí, k dispozici jsou správci, kteří s vámi vše vyřeší. Pomůžeme s veškerou administrativou, s nastavením plateb a zajistíme vám speciální pojištění. Pojďte bydlet s námi!

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná jistota, náklady na bydlení 2500 Kč, poplatek za podnájem
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Vršovická, Vršovice - Praha 10
ID
N2902
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
28 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
28 m2
Elektřina
230V
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miloslava Kačerová

Miloslava Kačerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 10.

Podobné nabídky