Prodej rodinného domu, Krásno, Radniční, 305 m2

Radniční, Krásno


4 960 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 638 Kč /měs.

(Včetně provize RK a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Krásnu

Popis

Rádi představíme Vám výjimečnou nabídku prodeje rodinného domu v obci Krásno umístěné v malebném lesním údolí Slavkovského lesa.
Dům se skládá ze dvou plnohodnotných podlaží a podkroví a je plný vybavený nábytkem a spotřebiči. Dispoziční uspořádaní pokojů v domě je ideální jak pro velkou nebo vícegenerační rodinu, tak i pro případné rozdělení na samostatné byty.
Na pozemku je k dispozici přístavek, který lze využít jako skladiště, garáž nebo dílnu. Nechybí tu i velká a útulná zahrada a krytý bazén pro příjemné trávení času v letních dnech.
Výhodou je i velice udržovaný stavu domu a pozemku. Během posledních let byla tu provedená výměna elektrických rozvodu a starého plynového kotle za mimořádně úsporný kotel značky Buderus, taky bylo postaveno nové oplocení. Parkování je možné jak v zmíněném garáží, tak i na pozemku před domem, kde se vejde nejméně dvě auta.
Krásno je známé svým klidným a tichým prostředím, ideálním pro harmonický život nebo odpočinek uprostřed přírody. Obec se nachází v ekologicky čistém regionu nedaleko města Loket a je velmi oblíbená mezi cyklisty a milovníky turistiky.
Pro zájemci o dlouhodobou a přínosnou investici je možnost přestavění domu na penzion, ve kterém rádi se ubytují návštěvnicí karlovarského kraje a lázeňských měst.
Nejbližší velká města – Sokolov a Karlovy Vary – jsou snadno dosažitelná jak osobní, tak i hromadnou dopravou. Poblíž se nachází také známé lázeňské město Mariánské Lázně.
Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes a staňte se šťastným majitelem této jedinečné nemovitosti v náručí přírody a pohody!

Cena
4 960 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Radniční, Krásno
ID
294-NP01154
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
305 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
305 m2
Plocha nemovitosti
325 m2
Plocha zahrady
325 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Irina Korsakova

Irina Korsakova

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krásnu.

Podobné nabídky