Prodej rodinného domu, Křižanov, Šibeník, 169 m2

Šibeník, Křižanov


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři)


Regionální dodavatelé v Křižanově

Popis

Prodej patrového rodinného domu v malebném Křižanově – ideální pro milovníky přírody a klidu

Popis nemovitosti:
Nabízíme k prodeji unikátní patrový rodinný dům s kouzlem a historií, umístěný na krásném místě v srdci Křižanova, obklopen přírodou a posazen na strategické pozici na kopci, díky čemuž je zajištěna bezpečnost před záplavami. Dům stojí na pozemku o rozloze 1700 m2 s útulným zákoutím pro vaše zahradní radovánky a odpočinek.

Struktura domu:

1. nadzemní podlaží (NP) a 2. nadzemní podlaží (2NP) tvoří hlavní obytný prostor
1. podzemní podlaží (PP) nabízí prostorné sklepení o velikosti 26 m2, ideální pro skladování zásob nebo vinařské chvíle
Kůlna a venkovní úložný prostor pro zahradní nářadí a pracovní stroje, včetně místa pro zahradní traktůrek a sekačku na trávu

Vybavení a zařízení:
Kompletně zařízený interiér starším nábytkem a spotřebiči vytváří útulnou atmosféru plnou pohodlí. V koupelně se nachází praktický sprchový kout. Dům je vybaven kamny na tuhá paliva pro ekonomické vytápění, s možností alternativního vytápění plynovým kotlem.

Vstupy a přístup:
Objekt disponuje dvěma vstupy; hlavním vstupem z čelní strany směřujícím od hlavní silnice a zadním vstupem, který vás zavede přímo do klidu zahradního prostoru.

Lokalita:
Dům se pyšní svou výjimečnou polohou v Křižanově, nabízející nejen únik před městským ruchem, ale i přímý kontakt s přírodou. Jeho situace na kopci přináší nejen krásné výhledy, ale i jistotu v klidném a bezpečném bydlení.

Pro lepší představu:
Před rozhodnutím o osobní prohlídce nemovitosti jsme pro vás připravili video o domě a možnost virtuální prohlídky, abyste si mohli udělat co nejlepší představu o tom, co tento domov nabízí. Tyto nástroje vám umožní prozkoumat každý kout nemovitosti z pohodlí vašeho domova.

Rozhodnutí o rekonstrukci:
Rozhodnutí, zdali budete chtít dům rekonstruovat či ne, necháme na Vás. Nabízíme vám možnost přizpůsobit si tento domov podle vašich představ a potřeb, abyste si v něm mohli vytvořit ideální domov.

Tento dům je ideálním řešením pro ty, kteří hledají bydlení s charakterem, obklopené zelení a s možností okamžitého nastěhování. Pokud toužíte po klidu a soukromí s bezprostředním přístupem k přírodě, tento dům v Křížanově splní všechny vaše představy a očekávání.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a příležitost ukázat vám tento jedinečný

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
volejte makléři
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Šibeník, Křižanov
ID
01463
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
185 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
105 m2
Podlahová plocha
169 m2
Plocha nemovitosti
1700 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Luděk Matějů

Luděk Matějů

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Křižanově (okr. Žďár nad Sázavou).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky