Prodej rodinného domu, Mnichovo Hradiště - Hněvousice, Orlická, 107 m2 (ID: 1367977)

Orlická, Mnichovo Hradiště, Hněvousice


6 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 29 547 Kč /měs.

(Cena včetně provize a právních služeb.)


Regionální dodavatelé v Mnichově Hradišti

Úklidové služby

Popis

Hledáte dům, kam se přestěhujete a budete si užívat pohody na zahradě, u bazénu a budete bydlet v klidu téměř bez sousedů?

Pak se začtěte dál.

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům o dispozici 3+kk o podlahové ploše 107 m2 v okrajové části Mnichova Hradiště - části Hněvousice. Dům na pozemku o celkové výměře 596m2 procházel průběžně od r. 2018 do r. 2022 rekonstrukcemi: podlahy, koupelna, snížení stropu na chodbě, tepelné čerpadlo vzduch - vzduch zajišťující vytápění a ohřev vody, bazén, pergola, kryté terasy a další. Dům je podsklepený 28 m2 a lze ho vytápět krbovými kamny.

Pro kutili se na pozemku nachází dílna.

Veškerá občanská vybavenost se nachází v Mnichově Hradišti.

Pro více informací či sjednání termínu prohlídky kontaktujte makléře Jana Kubíčka. S financováním rádi pomůžou naši hypoteční specialisti.

Cena
6 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právních služeb.
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Orlická, Mnichovo Hradiště, Hněvousice
ID
859003
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
107 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
596 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Kubíček

Jan Kubíček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mnichově Hradišti.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky