Prodej rodinného domu, Horní Planá, 117 m2

Horní Planá


9 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 180 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Horní Plané

Popis

Přemýšlíte o investici v podobě nemovitosti u Lipenské přehrady? Pak právě pro Vás tu máme poslední volný dům v projektu Korzo Lipno - Karlovy Dvory na půli cesty Hůrkou a Horní Planou.

Náš nabízený dvojdům je skvělým místem pro relaxaci i trvalé bydlení. Můžete se těšit na tři útulné ložnice, dvě moderně vybavené koupelny a celkovou výměru 117 m2, ke kterým patří ještě zahrada a dvě parkovací místa.

Dům, který je součástí projektu Korzo Lipno - Karlovy Dvory, který se skládá z čtyř identických dvojdomů. Všechny z nich byly navrženy tak, aby co nejvíce zapadly do nádherné okolní krajiny. Kromě estetické hodnoty nabízí tento dům i vysokou energetickou efektivitu, díky kvalitnímu tepelnému čerpadlu, masivnímu zateplení a systému podlahového vytápění. Dům je napojen na vlastní zdroj vody a septik.

V případě, že se rozhodnete pro investiční využití, nabízíme služby společnosti Korzo Lipno, která se postará o veškerou správu nemovitosti. Tato možnost vám umožní získávat pasivní příjem po celý rok.

Dům je kompletně vybaven moderním nábytkem a kvalitními spotřebiči. Součástí domu je také plně vybavená kuchyň, útulný obývací pokoj a venkovní terasa s posezením.

Dům je situován na krásném místě u Lipenského jezera, kde je mnoho příležitostí k vyžití, například cyklostezky, turistické trasy, pláž u jezera či možnost rybaření.

Financování je možné řešit hypotékou, s jejíž zařízením Vám rádi pomůžeme.
Nemovitost je k dispozici ihned.

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Horní Planá
ID
00012
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
117 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
117 m2
Plocha nemovitosti
316 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radim Randa

Radim Randa

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horní Plané.

Podobné nabídky