Pronájem bytu 1+kk, Praha - Hloubětín, Kolbenova, 37 m2 (ID: 1367348)

Kolbenova, Praha, Hloubětín


15 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Plus poplatky a kauce. Neplatíte provizi.)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Neplatíte provizi. Pronájem zcela nového a světlého bytu 1+kk s terasou a celkovou výměrou 37 m² v právě zkolaudovaném domě v ulici Kolbenova 1177/54, Praha 9, Hloubětín. Jedná se o nový projekt YIT Lappi Hloubětín.

Bezbariérový byt se západní orientací se nachází ve zvýšeném přízemí, přes 3 metry nad úrovní chodníku. Je prakticky řešený a částečně vybavený tak, aby splňoval veškeré potřeby pro komfortní bydlení. Kuchyňská linka včetně kvalitních spotřebičů, lednice, elektrická a mikrovlnná trouba, indukční deska, odsávací digestoř. Na fotografiích to ještě není, ale v bytě budou osazená světla a v předsíni velká vestavěná skříň. K tomu je přímo naproti bytu přes chodbu domu vlastní zděný sklep 2 m². Z pokoje je vstup na prostornou a z většiny zastřešenou terasu 7 m². V koupelně je sprchový kout, toaleta a přípojka na pračku. Po dohodě s majitelem je možné do bytu doplnit i pračku. Podlaha v místnostech je plovoucí a dlažba v koupelně. Okna jsou plastová s izolačním trojsklem, díky kterým je v bytě naprostý klid. Byt je vybavený řízenou rekuperací.

Dům je po čerstvé kolaudaci. K dispozici je kolárna a kočárkárna. Skvělá dopravní dostupnost autem i MHD. Tramvajová zastávka Nový Hloubětín je hned za domem. Na zastávku metra „B" Kolbenova deset minut chůzí, nebo 3 minuty tramvají. V nově vznikající čtvrti je již několik restaurací a kaváren, sportovní hřiště a parky. U metra jsou pak další obchody a třeba i poliklinika. Skvělé spojení autem na dálnici D10 směr Mladá Boleslav. U domu je několik elektro dobíjecích stanic.

Provizi neplatíte. Jde o příjemné bydlení od seriózního majitele se zájmem dlouhodobého pronájmu za 15.000 Kč plus poplatky ve výši 2.750 Kč a elektřina, která se přepisuje na nájemníka. Byt je připravený k nastěhování dle dohody.

Pro bližší informace jsem Vám k dispozici.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Plus poplatky a kauce. Neplatíte provizi.
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Kolbenova, Praha, Hloubětín
ID
11491
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
37 m2
Patro
1. z 7
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
37 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
59 kWh/m2 za rok
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Sklep
Terasa
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Kučera

Ondřej Kučera

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 9.

Podobné nabídky