Prodej rodinného domu, Trutnov, Ke Starosti, 124 m2 (ID: 1365540)

Ke Starosti, Trutnov - Bojiště


9 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 46 704 Kč /měs.

(Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře)


Regionální dodavatelé v Trutnově

Popis

Prodej novostavby nízkoenergetického rodinného domu v Trutnově.

Exkluzivní nabídka prodeje nového rodinného domu v klidné části obce Trutnov lokalitě Bojiště.

Rodinný dům je zděná nemovitost s jedním nadzemním podlažím, s dispozicí místností 4+kk+šatna. Výměra obytné plochy domu činí 124 m2. Dům je těsně před kolaudací, bližší informace ke stadiu zápisu do katastru nemovitostí Vám rádi poskytneme při prohlídce.

Dispozice: zádveří, technická místnost s umístěným tepelným čerpadlem, prostorná chodba, výměrou nadstandardní obývací pokoj, který je plynule spojený s kuchyňskou částí a s navazujícím vstupem na krytou terasu. Dalšími místnostmi je ložnice a dva dětské pokoje, šatna, kterou lze též využít např. jako kancelář, koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatná místnost s wc. Podkroví domu je uzpůsobeno pro možné uložení většího množství věcí. Fotogalerie obsahuje vizualizace možného zařízení interiéru.

Tepelné čerpadlo vzduch/voda zn. IVT zajišťuje jednak vytápění domu, a to prostřednictvím teplovodních podlahových rozvodů, zároveň též ohřev vody v 200 l zásobníku. Dům je napojen na elektřinu, vodovod, odpadní vody jsou svedeny do jímky.

Před domem, s orientací na jižní stranu, se nachází zahrada, na kterou navazuje zastřešená terasa. Z ní je potom krásný výhled na Krkonoše. Pozemek je o celkové výměře 1.124 m2, je oplocen, s el. vjezdovou branou. Vzhledem k nové výstavbě čeká kupující možnost uzpůsobení zahrady vlastním představám.

Dům je multifunkční stavbou a vyhovuje nárokům na moderní, a přitom úsporné bydlení. Při stavbě domu byly použity kvalitní materiály a zařizovací předměty. Třída energetické náročnosti B velmi úsporná.

Dům je ideální volbou pro rodiny, které hledají nový, moderní a funkční dům s dostatkem místností, který se nachází v klidné lokalitě, a přitom v dosahu občanské vybavenosti okresního města.

Právní služby, úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby RK EVOLUCE jsou pro kupující zdarma. Samozřejmostí je poskytnutí hypotečního servisu naším specialistou pro výběr vhodného produktu pro financování.

Cena
9 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Ke Starosti, Trutnov - Bojiště
ID
24117CZK
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
124 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
124 m2
Plocha nemovitosti
1124 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Petr Čížek

Mgr. Petr Čížek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Trutnově.

Podobné nabídky