Prodej bytu 2+kk, Praha - Hostivař, Nurmiho, 53 m2

Nurmiho, Praha 10, Hostivař


7 450 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 505 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji krásný byt 2kk, 53 m2, s velkým balkonem ve 4.NP novostavby cihlového obytného domu, v klidné lokalitě městtské částí Praha - Hostivař.

Jedná se o bytovou jednotku k nastěhování, v současnosti se prodává bez vybavení. Výhodou tohoto bytu je možnost individuálnímho přizpůsobení dle vlastních potřeb. Podlahovou krytinu tvoří plovoucí podlahy v pokoji s kuchyňským kouem, na chodbě a dlažba v koupelně s WC. Teplá voda a topení jsou ústřední, dálkové. K bytu patří garážové stání v prosoru domu. Byt je volný ihned k nastěhování. Fotky s vybavením jsou vizualizace místností

Dům se nachází v klidné lokalitě s množstvím městské zeleně, jde o novostavbu s kolaudací v roce 2024.

Lokalita nabízí množství zeleně, parků, relaxačních míst a také veškerou občanskou vybavenost. Další výhodou je poměrně snadné parkování v okolí domu. V okolí se tak nalézá spousta škol, nákupních možností, služeb, restaurací i zábavy – např. v nedalekých obchodních centrech Westfield na Chodově a Vivo v Hostivaři. Rodiny s dětmi dále ocení několik hřišť či blízký Toulcův dvůr s mateřskou školou a centrem ekologické výchovy s celou řadou přírodních zajímavostí. Sportovní vyžití zajistí venkovní posilovna nebo areál Jedenáctka s bazénem a multifunkční halou vzdálený jen 5 minut jízdy autem..

Velmi doporučuji osobní prohlídku. V případě financování hypotéčním úvěrem Vám rádi zdarma vše vyřídíme u Vámi preferované banky a k tomu za nejvýhodnějších podmínek na trhu!

Hledáte něco jiného? Podívejte se na další nemovitosti z mé nabídky https://dunahouse.cz/makleri/radek_slemar

Cena
7 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Nurmiho, Praha 10, Hostivař
ID
LK147328
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
53 m2
Patro
4. z 5
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radek Šlemar

Radek Šlemar

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 10.

Podobné nabídky