Prodej rodinného domu, Prostřední Poříčí, 180 m2

Prostřední Poříčí


2 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 867 Kč /měs.

(včetně provize)


Regionální dodavatelé v Prostředním Poříčí

Popis

Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného rodinného domu s obrovským potenciálem v krásné a klidné lokalitě Prostřední Poříčí, kousek od vodní nádrže Letovice. Tento rodinný dům o dispozici 3+kk s obytným podkrovím a celkovou užitnou plochou 180 m2 nabízí skvělé možnosti pro každého, kdo hledá místo pro život, které si může upravit podle svých představ.

Nemovitost se aktuálně nachází v hrubé stavbě, což vám dává jedinečnou možnost dokončit dům podle vašich přání a potřeb. K dispozici je také kompletní projektová dokumentace, která usnadní dokončovací práce a pomůže vám vytvořit domov přesně podle vašich představ.

V přízemí najdete prostornou dispozici 3+kk s výměrou 120 m2, která zahrnuje obývací pokoj spojený s kuchyní, dva pokoje, koupelnu a samostatné WC. Dvůr poskytuje příjemné soukromí pro vaše rodinné chvíle. Obytné podkroví nabízí možnost vybudování dalšího pokoje s komorou nebo prostorné pracovny, což přináší mnoho možností pro využití tohoto prostoru.

K domu navíc patří stavební parcela naproti s plochou 639 m2, která zahrnuje i zahradu o velikosti 336 m2. Tento pozemek vám dává další prostor pro vaše nápady, ať už je to vytvoření krásné zahrady, nebo možná budoucí rozšíření vašeho bydlení.
Na nemovitosti byla vybudována nová střecha včetně věnce a krovů, má přípojku na obecní vodovod, přípravu na septik, elektřina a přípojka plynu na hranici pozemku.

Nádherná lokace nabízí klid a soukromí, a zároveň je v blízkosti vodní nádrže Letovice, která v létě vybízí k odpočinku a koupání. Tato kombinace činí z této nemovitosti perfektní místo pro váš nový domov.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro domluvení prohlídky.
V kupní ceně je již započtena odměna zprostředkovateli, která zahrnuje kompletní právní servis a zajištění všech formalit pro bezproblémový převod nemovitosti do vašeho vlastnictví.

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Prostřední Poříčí
ID
00073
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
639 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vojtěch Janda

Vojtěch Janda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Prostředním Poříčí.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky