Prodej bytu 2+1, Karlovy Vary, Alšova, 56 m2

Alšova, Karlovy Vary


2 599 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 12 386 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Hledáte příjemný byt v klidné lokalitě, v blízkosti lesa, ale přitom několik minut od centra města? Tahle nabídka je tedy určena právě vám. Nabízíme bytovou jednotku, která je umístěna v 1. podzemním podlaží cihlového domu stojícího v zástavbě vilek u lesa, v žádané lokalitě Karlových Varů - v Tuhnicích. Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2002 a je stále velmi dobře udržován. Dispozičně je řešen menší předsíní, z níž vedou dveře do prostoru, kde je kuchyň, prostor na jídelní stůl a dále obývací část. Zde se nachází oboustranný krb, který vytopí převážnou část bytu a teplo jde ze dvou stran. Byt disponuje také samostatnou koupelnou. Z předsíně pak jdeme krátkou chodbičkou do ložnice a na WC.
Byt je vytápěn plynovým kotlem a voda je ohřívána bojlerem. Oboje je umístěno na chodbě domu, tedy to v bytě nezabírá místo.
Byt je velmi útulný .

Velkou devizou je možnost využívat zahradu u domu. Vlastníci využívají i krb a pergolu. Dům je klidný a čistý.
Centrum města je v dosahu pěti minut chůze, autobusová zastávka je v blízkosti domu a nedaleko je i obchod, posilovna, škola, školka a zdravotnické zařízení.

Cena
2 599 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Alšova, Karlovy Vary
ID
N1721
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
56 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Walzová

Michaela Walzová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Karlových Varech.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky