Prodej rodinného domu, Hostěrádky-Rešov, 644 m2

Hostěrádky-Rešov


5 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 27 879 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hostěrádkách

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje  rodinného domu, který se nachází v malebné vesničce Hostěrádky-Rešov. Jedná se o rohový, řadový dům 5+1 s  bočním vjezdem do dvorního traktu.

Celková výměra činí 951 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří je 644 m2, zahrada 289 m2, ostatní plocha  18 m2. 

Jedná se o cihlový dům, který je celý podsklepený. V suterénu se nachází kotelna,  prádelna, sklad a dílna. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem, ohřev vody - bojlerem. Rodinný dům je v původním stavu, určený k rekonstrukci nebo k modernizaci dle požadavků nového majitele. Je určen k bydlení i k podnikání.

V přízemí domu je vchod, veranda, prostorná chodba se vstupy do jednotlivých pokojů (ložnice, obývací pokoj a dětský pokoj), dále kuchyně s jídelním koutem a komorou. V koupelně je vana a umyvadlo, toaleta je zvlášť.

Do prvního patra se dostaneme točitými schody, kde jsou dvě místnosti s šatnou a přístupem na půdu. Na půdě je další prostor vhodný k vybudování podkroví.

Okna v celém domě jsou původní dřevěná. 

Ve dvoře se nachází  dílna, prostorná stodola, sklep, garáž, hospodářské stavení,  zahrada a skleník.  Kopaná studna s čerpadlem a darlingem, hloubka 6 m.

Parkovací stání je před domem pro dvě vozidla.

RD je napojený na  veškeré inženýrské sítě, plyn, obecní vodovod a kanalizace,  elektřina je původní napojena na 220/380.V.  

Energetická náročnost nezjištěna, uvádíme tedy třídu G.

Obec Hostěrádky-Rešov se nachází v okrese Vyškov v Jihomoravském kraji. V centru Rešova je zvonice s novodobou kašnou.  V obci se nachází obecní úřad, mateřská škola, restaurace, dva obchody, kulturní sál, knihovna, sportovní areál i dětské hřiště. Obec je spojena přímou autobusovou i vlakovou dopravou do Brna s dojezdem cca 20 min. 

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu a řeknu více informací. 

Cena
5 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Hostěrádky-Rešov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
644 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
951 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavlína Procházková

Pavlína Procházková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hostěrádkách.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky