Prodej rodinného domu, Pelhřimov, Karlovo náměstí, 195 m2

Karlovo náměstí, Pelhřimov


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)


Regionální dodavatelé v Pelhřimově

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v atraktivní lokalitě na adrese Karlovo náměstí, v centru Pelhřimova. Tento cihlový řadový dům nabízí ideální prostředí pro život rodin s dětmi. S velkou zahradou o rozloze 488m² a blízkostí škol, parků a dalších atrakcí pro děti je toto místo skvělou volbou pro Vaši rodinu.

Dům disponuje pokoji, včetně dětských pokojů, herny a dalších prostor, které usnadní každodenní život s dětmi. S úžasným vybavením (jako je krbová vložka, koupelna v přízemí i patře, ústřední plynové topení kondenzačním kotlem do radiátorů a částečně podlahové topení) se zde budete cítit jako doma. Je zde i příprava na centrální vysavač. Dům nemá prozatím zpracovaný PENB průkaz, ale má zateplené obvodové zdivo, podlahy v přízemí, střecha je též zateplená.

V přízemí najdete obývací pokoj s kuchyní, ložnici, koupelnu, technickou místnost, špajz a předsíň, zatímco v podkroví jsou dva pokoje a koupelna se sprchovým koutem. Dům je kolaudován v roce 2015 a nabízí bezpečné a pohodlné bydlení pro celou rodinu.

Možnost dvougeneračního bydlení.

S celkovou užitnou plochou 195m² a zastavěnou plochou 146m² poskytuje dostatek prostoru pro každého člena rodiny. K dispozici je také garáž 32m2, která usnadní parkování rodinného vozu.

Tato nemovitost je skutečným domovem pro rodiny s dětmi, kde můžete vytvořit základ pro šťastný a bezstarostný život. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Možnost financování hypotečním úvěrem - bezplatně vyřídíme.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Karlovo náměstí, Pelhřimov
ID
143-NP06616
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
195 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
146 m2
Podlahová plocha
195 m2
Plocha nemovitosti
488 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Podlahové
Garáž
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Šimků

Ondřej Šimků

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pelhřimově.

Podobné nabídky